Конкурси

Обща фотографска изложба "Светлината на Варна"

Покана за участие

Обща фотографска изложба "Светлината на Варна"


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

FACTOR.BG и Фотографско Общество - Варна канят всички желаещи фотографи - ентусиасти и професионалисти, които живеят и работят във Варна и региона, да участват в обща изложба "Светлината на Варна", която ще се открие на 17 януари 2014, петък,  18.30 ч. - III етаж на Градска художествена галерия - Варна

Темата на изложбата допуска участие на фотографии от всякакъв вид - портрети, пейзажи, репортажи или каквото и да е друго, стига по някакъв начин изображението да разказва интересна за варненци история, да показва лична гледна точна към специфични или важни за Варна места, хора или събития.

• Събитието няма конкурсен характер, единствената селекция, която ще бъде направена от представители на Фотографско Общество - Варна и организаторите, ще отсее само фотографиите, които не покриват техническите критерии за печат в размер А3+ (33/48 см), които не отговарят на темата на изложбата или които не са подходящи за показване пред аудитория от всички възрасти. 

• Всеки участник може да изпрати до три снимки, от които за участие в изложбата ще бъде избрана поне една, ако покрива изискванията. Идеята на организаторите е да участват максимален брой фотографи. 

• Срокът за изпращане на фотографиите е 05.01.2014 г.

• По време на откриването на всеки участник в изложбата ще бъде връчено и по едно копие на фотографията му, попаднала в официалната селекция, което ще бъде отпечатано по същия начин, както и копието за изложбата, като знак на благодарност от страна на организаторите, за Вашата подкрепа. 
Тези копия няма да бъдат рамкирани или паспартирани. 

• На този линк можете да се запишете за участие и да изпратите вашите фотографии:
http://factor.bg/Svetlinata_na_Varna_2013.php


Автор:
Пламен Михайлов
Публикация:
07.12.2013 г. 22:52
Посетено:
1655
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/18220-obshta-fotografska-izlozhba-svetlinata-na-varna