Конкурси

"Въздух". Конкурс за фотография

Мечта за полет

"Въздух". Конкурс за фотография


◊ СЪБИТИЕТО

"Въздухария - фестивал на свободния полет" и Клуб по парапланеризъм „Лети независим” кани всички зад обектива, влюбени в свободата и търсещи вдъхновение на крилете на изкуството да участват в
конкурс за фотография на тема "Въздух".

Мечтата за полет е древна колкото човека. Вдишай и издишай "Въздух". Улови го.

“Въздухария” е единственият по рода си безплатен фестивал за безмоторното летене на Балканите.  Събитието ежегодно се провежда в гр. Сопот, с партньорството на община Сопот. Програмата на фестивала включва дневни и вечерни събития сцена за авторска музика, игри, въздушни демонстрации, работилници, спорт и приключения.


◊ УСЛОВИЯ НА КОНКУРСА

Всеки автор е поканен да участва с до 3 снимки. Изпращайте фотографии на vazduharia@sky-camp.com до 15 август 2013 г. Изпратете ни и заглавията на снимките, двете имена на автора и контакти за обратна връзка.

Вашите предложения ще бъдат качени в галерията фотоконкурс "Въздух" на сайта www.sky-camp.com и ще бъдат оценени от потребителите на сайта.

Номинираните с гласуване фотографии ще бъдат изложени на "Въздухария - фестивала на свободния полет", в град Сопот, както и на сайта www.sky-camp.com, и в медиите партньори на фестивала. От 5 до 8 септември 2013 г. публиката на фестивала ще определи победителите в конкурса.

Награди
. Първа награда - прелет, тандемен полет с парапланер
. Втора награда - панорамен тандемен полет с парапланер
. Трета награда - панорамен тандемен полет с парапланер
. Поощрителни награди от спонсорите на фестивала.

Важно!
С изпращането на снимки в конкурса авторът гарантира, че снимките са направени от него и се съгласява те да бъдат публикувани в www.sky-camp.com и да бъдат използвани от организаторите за целите на конкурса - отразяване, популяризиране, обявяване на победител.



Автор:
Организаторите
Публикация:
19.07.2013 г. 11:20
Етикети:
Сопотфотоконкурс
Клуб по парапланеризъм
Въздухария
Конкурс за фотография
Посетено:
1696
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/17404-vazduh-konkurs-za-fotografiya