Конкурси

Фотоконкурс "Снимай МЕ - бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой!"

Правата на човека вече имат универсален символ!

Фотоконкурс "Снимай МЕ - бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой!"

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Правата на човека вече имат универсален символ!

Арт.Е и Фондация "Сила за живот Пламен Толев" отправят предизвикателство към всички, които обичат фотографията и обявяват

конкурс за снимки, в които по оригинален начин присъства Универсалния символ на правата на човека.

Снимай универсалния символ – на улицата, сред природата, вкъщи – навсякъде около теб. Имаш пълната свобода да пресъздадеш формата на символа и да го запечаташ на снимка. Снимки се приемат в дигитален формат, на office.fondacia@gmail.com до 15 септември 2013 г.

Основни критерии за избора на журито ще бъдат нестандартната визия, творческият подход и свободата на въображението на участниците. Най-интересните и сполучливи снимки ще получат награди.

Най-находчивите попадения ще определи публиката чрез онлайн гласуване на Facebook страницата на конкурса - „Символ на правата на човека”. 

Изпрати авторска снимка на символа на правата на човека в действие и стани част от инициативата. Как би го пресъздал и направил свой? Заедно можем да направим така, че символът на правата на човека да полети! Включи се и ти!

***

Фотоконкурсът "Снимай МЕ" е част от проекта "Бъди част от универсалния символ на правата на човека - направи го свой" на Фондация Арт.Е - Център за насърчаване и развитие на визуалните изкуства и Фондация "Сила за живот Пламен Толев" и се осъществява по "Програма Младежта в действие” на Европейския Съюз.


. За повече информация посети www.snimaime.tumblr.com

Автор: Организаторите
06.07.2013 г. 20:23
Посетено: 2043
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/17354-fotokonkurs-snimay-me-badi-chast-ot-universalniya-simvol-na-pravata-na-choveka-napravi-go-svoy