Конкурси

Конкурс за уеб дизайн

Младежки театър си търси дизайнери

◊ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

• Необходимо е кандидатите да се съобразят със спецификата на културната институция и аудиторията на театъра и водещите тенденции в областта на уеб дизайна и програмирането за уеб.

• Сайтът трябва да съдържа информация в няколко области:

Месечна програма – за голяма и камерна сцена

- репертоар – за деца, за възрастни

- новини

- информация за театъра: трупата, администрация и технически състав, история, сцени (технически параметри – грунд рис, снимки, информация за сцените, предназначено за гостуващи трупи, и желаещи да наемат помещенията)

- контакти

- информация за билети

- нашите партньори

• Необходимо изискване е и обмисляне на бързото, лесно и функционално администриране на сайта. Желателно (но не задължително условие) е представяне и на идея за визията и на административния панел на сайта.


Очакваме предложения за облик на Начална страница + облик на страница за заглавие от репертоара (в удобен за бързо разглеждане формат – jpeg, png, pdf) на е-поща pr@mlt.bg до 25 септември.

Най-добрите и избрани проекти и прототипи ще бъдат поканени за представяне на проекта на 1 и 2 октомври пред комисия от театъра и консултанти.

Въпроси и записвания на e-mail: pr@mlt.bg и office@mlt.bg и телефони: 02/9394053, 02/9394011


Театърът гарантира, че отпадналите предложения идеи или части от тях няма да бъдат използвани за каквито и да било цели извън рамките на конкурса и няма да бъдат реализирани в спечелилия конкурса дизайн.

Спечелилият конкурса дизайн и проект, освен право за реализация, ще получи и финансов стимул.

Автор:
Кремена Димитрова
Публикация:
11.09.2012 г. 16:55
Етикети:
конкурсМладежки театър
конкурс за уеб дизайн
Посетено:
1647
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/15364-konkurs-za-ueb-dizayn