Конкурси

Онлайн фотоконкурс "България атрактивна туристическа дестинация 2012"

При всеки поглед новий, по нови красоти... - Иван Вазов

Онлайн фотоконкурс "България атрактивна туристическа дестинация 2012"


◊ СЪБИТИЕТО

Стартира първият етап на ежегодния онлайн фотоконкурс „България – атрактивна туристическа дестинация” - 2012.


Конкурсът е отворен както за български, така и за чуждестранни граждани.

Замисълът на конкурса е, чрез фотографиите си Вие да имате възможност да покажете своите впечатления и отношение към туристическите ни забележителности.

Изпращайте фотографии, които отразяват Вашата различна гледна точка, свързана с туристическите забележителности на България (културни, исторически, обичаи, бит, атракции и др.). Провокирайте останалите за намирането на нови идеи и начини за развитие на иновативни и атрактивни туристически обекти и продукти. 


◊ ЗА УЧАСТИЕ

И тази година конкурсът се провежда в 3 етапа. Включете се във всеки един от тях с различни снимки. Това увеличава шансовете Ви в класациите на отделните етапи. Така имате възможност в рамките на целия конкурс да изпратите последните си актуални снимки, които сте направили. Използвайте възможността да представите Вашето предпочитано място, обичаи, бит, културни и исторически забележителности, Вашия туристически продукт, услуги или база.

Споделете ги с всички нас като се включите в конкурса.

Оценка и награди

Вие ще сте журито, което ще оценява снимките от първият етап. Чрез сайта на фотоконкурса всеки желаещ до 20 април 2012 година ще може да оцени и номинира чрез гласуване  най-предпочитаните туристически дестинации в България, отразени във фотосите на участниците в този етап. Първите трима, чиито снимки бъдат оценени с най-висок резултат, ще получат като награда ваучер за туристически пакет.
 
• Краен срок за участие в първия етап е 31 март 2012 г.

http://phototourismbg.com

Автор:
Организаторите
Публикация:
29.02.2012 г. 14:27
Посетено:
1659
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/14204-onlayn-fotokonkurs-balgariya-atraktivna-turisticheska-destinatsiya-2012