Конкурси

Студентски конкурс „Проектирай зелената кухня на Bosch!”

За студенти по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна

◊ СЪБИТИЕТО

„Проектирай зелената кухня на Bosch!” е името на конкурса, който стартира по инициатива на местното представителство на водещия немски концерн. Студенти по архитектура и интериорен дизайн от цялата страна разполагат с 2 месеца, за да проектират кухненско помещение по предварително зададена скица, като използват иновативните немски уреди на марката „Bosch”.

Атрактивни награди очакват победителите в трите категории - Най-ергономична и екологична кухня; Най-оригинален и модерен дизайн и Награда на публиката.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНКУРСА

Бъдещите дизайнери имат време да проектират и предадат проектите си до 30 октомври. За да спечелят журито, участниците ще трябва да заложат не само на привлекателния външен вид на кухнята, но и на нейната оригиналност, функционалност и еко-тематика. Това ще са и основните акценти при оценката на заданията. Жури ще поставя оценка от 0 до 10  по всеки един от зададените критерии, а сборът от точки ясно ще отличи крайните победители в различните категории.

Най-ергономичната и екологична кухня ще донесе на дизайнера си стипендия от 1 000 лева, а курс за обучение по 3D Max Studio очаква участника, проектирал Най-оригиналния и модерен дизайн. Интернет гласуване ще определи любимата кухня на публиката – тя печели годишен абонамент за "Architectural Digest". Победителите ще бъдат наградени на официална церемония в началото на декември, която ще бъде и финал на изданието на студентския конкурс.

Инициатор на събитието е БСХ – Домакински уреди, клон България, които финансират конкурса и осигуряват наградите в него.

. Повече информация може да се получи на сайта на конкурса: www.bosch-home.bg

Автор:
Елица Петрова
Публикация:
10.09.2011 г. 14:07
Посетено:
3043
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/13097-studentski-konkurs-proektiray-zelenata-kuhnya-na-bosch