Конкурси

Трето издание на конкурса за най-добра училищна песен „Голямо междучасие”

Голямата награда: продуциране и запис на песен в професионално студио

Трето издание на конкурса за най-добра училищна песен „Голямо междучасие”


◊ СЪБИТИЕТО

Започна третото издание на конкурса за най-добра училищна песен „Голямо междучасие”, организиран от Столична община и групите D2 и Gravity Co

Третото издание на единствения по рода си конкурс, отново ще предизвика учениците от София да покажат талант и умения в музиката. Голямата сцена ги очаква, благодарение на организаторите - Столична община и групите D2 и Gravity Co.
Проектът е част от Календара на културните събития на Столична община.

Всяка година „Голямо междучасие” става арена на млади музиканти от различни стилове, които освен шанс за изява, печелят и нови фенове.


◊ РЕГЛАМЕНТ НА КОНКУРСА

За да участвате в конкурса, трябва да сте ученик от 1. до 12. клас от столично училище, който пее, свири или има ученическа група. От 14 март до 17 април, всеки желаещ да премери сили в „Голямо междучасие 3” ще може да качи своята авторска песен или любителски видеоклип на официалния сайт: www.d2band.com.
Всички песни трябва да са на български език. Няма да се допускат песни с нецензурно съдържание, както и кавър версии.

От 18 април до 8 май 2011 г. ще се проведе електронно гласуване за най–добрата песен в сайта на конкурса.

От 21 април до 4 май 2011 г. ще се организират 3 концерта на териториален принцип в столични културни домове, на които ще се представят всички участници - групи и изпълнители.

Победителят в конкурса за най-добра училищна песен „Голямо междучасие 3” ще бъде обявен на голям финален концерт на 12 май 2011 г. от 17:00 ч., на Лятната естрада в Борисовата градина. В него ще вземат участие изпълнителите на петте песни, събрали най–голям вот при гласуването. Именно от тях D2 и Gravity Co ще изберат победителя и най-добрата ученическа песен за 2011 г.

Голямата награда е: продуциране и запис на песен в професионално студио.

Всяка година нивото на конкурса се покачва все повече, групите и изпълнителите, които участват, са все по-добри, а финалът е винаги много оспорван. За да стимулират и наградят повече участници, организаторите решиха тази година да има и две специални награди.
Автор:
Лора Коларова
Публикация:
16.03.2011 г. 18:35
Етикети:
Посетено:
1807
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/11898-treto-izdanie-na-konkursa-za-nay-dobra-uchilishtna-pesen-golyamo-mezhduchasie