Конкурси

Фотоконкурс „Магията на вятъра”

В рамките на Втория международен фестивал на изкуствата „Магията на вятъра”, Сливен, 2011

Фотоконкурс „Магията на вятъра”


◊ СЪБИТИЕТО

От 1 март до 1 май 2011 г. ще се проведе фотографски конкурс и изложба на тема „Магията на вятъра”.

Конкурсът се провежда в рамките на Втория международен фестивал на изкуствата „Магията на вятъра”, Сливен, 2011.

Във фотоконкурса “Магията на вятъра” е поканен да се включи всеки, който обича фотографията. Всеки участник може да изпрати до 3 авторски снимки по темата на конкурса до 1 май 2011 г. на themagicofthewind@gmail.com.


◊ ОЩЕ ЗА КОНКУРСА

• Жури ще избере 20 снимки, а техните автори ще получат признание и публичност като станат част от специалната фотоизложба по време на второто издание на фестивала във фоайето на Държавен куклен театър - Сливен от 1 до 15 юни 2011 г. Журито ще отличи и награди три от снимките, авторите на които ще получат специални награди.

• За селекционираните снимки ще може да се гласува и оnline на страницата на фотоконкурса „Магията на вятъра” във Фейсбук, като снимката с най-висок рейтинг от гласуването на публиката ще бъде отличена с награда.

• Имената на победителите ще бъдат обявени на официалното откриване на фотоизложбата „Магията на вятъра” на 1 юни 2011 г. в деня на откриването на фестивала, както и на www.magicofwind.weebly.com.

Вторият международен фестивал на изкуствата „Магията на вятъра”, Сливен, 2011 се провежда от 1 до 5 юни 2011 г. в град Сливен веднъж на всеки две години и няма състезателен характер. Организиран съвместно от Държавния куклен театър – Сливен, Община Сливен и с подкрепата на Министерството на културата, фестивалът е синтез на различни артистични форми и изяви на изкуството в България и по света. През 2011 г. Държавният куклен театър - Сливен чества своя 50-годишен юбилей.


. За контакти: themagicofthewind@gmail.com


Автор: М. Милев
24.02.2011 г. 15:46
Посетено: 3230
Етикети: Фотоконкурс
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/11744-fotokonkurs-magiyata-na-vyatara