Конкурси

Конкурс на Apeiron Academy за проекти в сферата на PR и комуникации

За целите на неправителствена организация, работеща с деца-таланти

Конкурс на Apeiron Academy за проекти в сферата на PR и комуникации


◊ СЪБИТИЕТО

Конкурс за проекти в сферата на PR и комуникации организира през септември 2010 г. Apeiron Academy, акредитиран център на британския институт за PR - the Chartered Institute of PR.

Предизвикателството в конкурса е насочено към PR специалисти, които ще бъдат участници във випуск 2010-2011 на квалификационната програма “Diploma in PR” на CIPR. Големият победител ще получи пълна стипендия за обучение в британската квалификационна програма.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНКУРСА

Желаещите PR специалисти могат да се включат като разработят идейна концепция за популяризиране на дейността и подпомагане на целите на неправителствена организация, работеща с надарени деца. Единственото условие е преди това да са подали документи за обучение в квалификационната програма на CIPR. Условията на конкурса ще бъдат оповестени в началото на септември 2010 г., когато приключва регистрацията за обучение в програмата.

Най-добрият PR проект ще бъде оценен от жури с участието на български PR специалисти, преподаватели и PR професионалисти от Великобритания. Проектът-победител ще бъде предоставен на избрана от Apeiron Academy организация-партньор. Apeiron Academy ще осигури последващо професионално консултиране за постигане на заложените в проекта цели.

Организацията, която иска да се възползва от подкрепата, трябва да отговаря на няколко изисквания – да има активна дейност през последната една година, да работи по образователни проекти за поощряване, подпомагане и развитие на детски таланти. НПО–та, покриващи тези изисквания, имат възможност да заявят желание за участие в инициативата до 30 август 2010 г., като се свържат с екипа на Apeiron Academy (ул. "Искър" 54, ет. 2, София 1000, +359 2 8117 855; +359 2 8117 866).

През октомври в българския акредитиран център на института ще стартира за четвърта поредна година обучението в квалификационната програма “Diploma in PR” на the Chartered Institute of PR. Близо 30 специалисти от банковия, финансовия, хранително-вкусовия, телекомуникационния и административния сектор вече получиха престижната международна диплома, признаваща висок професионализъм в сферата на PR и комуникациите. Обучението в българския център се води от акредитирани преподаватели от Великобритания на английски език.

До 10 август 2010 г. ще продължи ранното записване за студенти.

Автор:
Ева Широкова
Публикация:
28.07.2010 г. 23:45
Посетено:
1757
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/10508-konkurs-na-apeiron-academy-za-proekti-v-sferata-na-pr-i-komunikatsii