Конкурси

Започна второто издание на фотоконкурса "Синьо лято в Добруджа"

За снимка на красивите добруджански кътчета по брега на Черно море през летните месеци

Започна второто издание на фотоконкурса "Синьо лято в Добруджа"


◊ СЪБИТИЕТО

Започна второто издание на националния фотоконкурс "Синьо лято в Добруджа", организиран от Целодневна детска градина "Бодра смяна" в Добрич. Партньори в инициативата са общините Добрич, Балчик, Каварна, Шабла и курорт "Албена".

Детското заведение приканва всички наши сънародници да изберат добруджанското Черноморие за своята почивка и да запечатат лятната си ваканция.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА КОНКУРСА

• Всеки автор има право да участва само с една фотография. Няма възрастови ограничения.

• Участниците трябва да изпратят "най-горещите" си снимки най-късно до 1 септември на електронна поща bodra.smyana8@abv.bg.

• Фотосите трябва да бъдат придружени със заглавие на снимката, трите имена на автора, адрес и телефон за връзка. Участващите снимки ще бъдат поставени в галерията на интернет страницата на детската градина - www.bodra-smyana.com и в страницата на "Бодра смяна" във Фейсбук. Най-добрите снимки ще бъдат избрани в началото на септември.

• Призьорите ще бъдат наградени със семеен уикенд в Албена, Балчик и Каварна. Кметовете на Каварна - Цонко Цонев, на Балчик - Николай Ангелов, и изп. директор на Албена, Красимир Станев, ще осигурят по една почивка за най-красивата снимка, направена там.

От своя страна Добрич и Шабла ще отличат най-хубавата снимка, направена в техните общини, с предметни награди.

• Целта на конкурса е да покаже красивите добруджански кътчета по брега на Черно море през летните месеци, както и да провокира малки и големи, аматьори и професионалисти, да запечатат морско лято 2010. Снимките от фотоконкурса да бъдат включени в изложба.

• Задължително условие е снимките да бъдат направени във времето 1 юни - 1 септември 2010 г.

Автор:
Ангел Радилов
Публикация:
02.06.2010 г. 21:29
Посетено:
2358
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/7/news/10135-zapochna-vtoroto-izdanie-na-fotokonkursa-sinyo-lyato-v-dobrudzha