Проекти

Нови инициативи и проекти на Сдружение "Българче"

Нови конкурси за деца и юноши

Нови инициативи и проекти на Сдружение "Българче"
Вторият брой на списание "Аз съм Българче"


◊ СЪБИТИЕТО

Финал на конкурса "Нарисувай ми слънце"

Сдружение за български семейни ценности, традиция и култура „Българче” организира изложба с рисунки на номинираните работи от конкурса „Нарисувай ми слънце”. В инициативата се включиха над 200 деца от цяла България, като част от тях участваха с повече от една творба.

Наградите ще бъдат връчени в Деня на будителите - на 01.11.2008 г. в Театралната зала на Националния дворец на децата от 14.00 часа.

Списък с номинираните автори може да намерите на сайта на Сдружение „Българче”.

Каним всички участници да доведат свои приятели и да се включат в събитието!


◊ НОВИ ПРОЕКТИ

С медийната подкрепа на Българското национално радио, от 27 октомври в разпространение е вторият брой на списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ”.

• На страниците му е поместена подробна информация за нова инициатива – коледен конкурс за деца и юноши на тема „Малък етнограф - разкажи ми, Бабче”. В него могат да участват всички читатели на списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ” на възраст 9 и повече години.

Каним всички педагози да се включат в работата по този проект, с избран от тях екип от деца.


• Председателката на Националната Федерация по Фелинология г-жа Камелия Босилков и екипът на списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ” любезно канят всички свои читатели да участват в конкурс за "Най-добра детска снимка на домашен любимец", който ще се проведе на 15 и 16 ноември 2008 г. в Музея „Земята и хората” от 10 до 17 часа. Авторите на трите най-добри снимки ще получат награди за своите домашни любимци.

Наградените снимки ще видите в следващите броеве на списанието, където ще стартира и рубриката „Съвети и хитрости за отглеждането и възпитанието  на домашния любимец”. Пожелаваме на всички успех в подготовката за фотоконкурса!
Автор: Сдружение за български семейни ценности, традиция и култура "Българче"
30.10.2008 г. 19:02
Посетено: 1209
Етикети: проекти
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/6733-novi-initsiativi-i-proekti-na-sdruzhenie-balgarche