Проекти

Арт битак "Фетишиста 2"

Нещо различно

◊ СЪБИТИЕТО

Центърът за култура и дебат "Червената къща "Андрей Николов"
ви кани на

Втория панаир за "арт фетиши"

На 14 февруари 2008 (четвъртък), от 14.00 до 22.00 ч.
в зали Червена, Безименна и Гъливер на Червената къща
(ул. "Любен Каравелов" 15)


◊ ЗА ПРОЕКТА

След успеха на Фетишиста 1 точно преди Коледа, Фетишиста вече става месечно събитие и ще се случва около някой месечен празник.

На Фетишиста 2 ще можете да купите нещо "съвсем различно" за вашите любими и пийващи приятели, защото тя ще бъде на Трифон Зарезан и на Деня на влюбените, а и ще можете да прекарате интересно няколко часа на нашия винен бар.

Поради интереса, проявен от публиката на Коледа, този път сме обогатили колекцията от видеа и филми, видеодокументация на изложби, театрални постановки, фестивали и концерти, любима и непозната музика, която трудно се намира по магазините, и най-важното – в много случаи е опакована собтвеноръчно от авторите и снабдена с напечатани приложения от текстове, стикери и картички - естествено, ще има картички за празника, плакати, арт книги, списания (някои вече станали антикварна рядкост), каталози, многотиражни репродукции и всичко, което представлява съпътстващ продукт на изкуствата от началото на деветдесетте до сега.

• Предвидили сме и прожекции на проекта 10 години видео-арт в България, с куратор Аделина Попнеделева, като програмата ще тече паралелно в Червена зала от 15 до 19 ч.

• Организатор - Програма „Визуални изкуства" към Червената къща, куратори Борянa Росса и  Йово Панчев

Автор: Йово Панчев
11.02.2008 г. 15:13
Посетено: 568
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/5300-art-bitak-fetishista-2