Проекти

Игра с национален обхват стимулира посещението на културни и исторически обекти в България

Кампанията "681 Причини" ще се проведе в рамките на месеците август и септември

Игра с национален обхват стимулира посещението на културни и исторически обекти в България

Днес, 08 август 2024, стартира кампанията "681 Причини", която ще се проведе в рамките на месеците август и септември и има за цел активно да стимулира посещението на културни и исторически обекти в страната. Инициативата кани местни и туристи да изследват богатото наследство на България, но този път с един наистина модерен привкус.

Днес липсва свързаност между историята на нашия древен народ и младото поколение. Именно така се ражда идеята за кампанията, която цели да вдъхнови съвременните хора да направят крачка назад към своите корени.

За целта компанията, която организира и координира цялата инициатива, осигурява достъп до онлайн платформа, в която всеки може да разгледа, избере и закупи билети за културни и исторически обекти на територията на цялата страна. Участниците могат да комбинират обиколката по музеи и с други преживявания от типа на концерти, фестивали, атракции или сезонни активности. Чрез дигитализацията на целия процес бива премахната една значителна бариера между младите и технологични хора и липсата на активно онлайн присъствие с опция за покупка на билет при повечето културни обекти в страната ни.

Освен удовлетворението, че са допринесли за истински смислена на национално ниво кауза, участниците ще се надпреварват и за вълнуващи награди, включително круиз за двама и билети за едни от най-зрелищните концерти, които предстоят до края на тази година.

Кампанията ''681 Причини'' е подкрепена от Асоциацията на Българските Музеи и над 10 общини, които са включили своите музеи и туристически атракции като част от списъка с локации. Някои от градовете, в които ще могат да се посещават обекти, са София, Стара Загора, Бургас, Пловдив и Габрово.

Повече за кампанията “681 причини” и условията за участие в играта можете да откриете на сайта www.681prichini.bg.

 ..........................

За контакти:

URBO Vibe маркетплейс за събития и туризъм

Д. Славова – координатор на кампанията

 +359 878 171 937

 dragostina@urbostudio.com.

Автор:
Организаторите
Публикация:
08.08.2024 г. 13:09
Етикети:
игракампания
Асоциация на Българските музеи
посещение на културни и исторически обекти
"681 Причини"
Посетено:
227
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/39619-igra-s-natsionalen-obhvat-stimulira-poseshtenieto-na-kulturni-i-istoricheski-obekti-v-balgariya