Проекти

Въвеждащ обучителен семинар “АМИ АКО…”

Проект “Школата по изкуства: Мисия възможна”

Въвеждащ обучителен семинар “АМИ АКО…”

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Танцова и арт компания “СОФИСТИК-ЖИВО” организира първото по рода си теоретично-творческо обучение за арт мениджъри и предприемачи в областта на изкуствата и творчеството – “АМИ АКО…” част от проекта “Школата по изкуства: Мисия възможна”.

Среща с цел, кауза и творчески открития: да провокираме себе си, да повишим уменията и продуктивността си в сферата на арт мениджмънта, да се срещнем и свържем със смислени, опитни и знаещи хора.

✔ Овладей Фокуса си, осмисли Приоритета си, фиксирай и повиши Ресурсите си.
✔ Получи нови знания, създай нови контакти и се наслади на откривателствата си с помощни за арт предприемачите техники.

Събитието е въвеждащо от поредицата обучителни семинари “Школата по изкуства – мисия възможна”.

За кого?
“АМИ АКО…” е подходящо събитие за иновативни мислители; смели творци, търсещи ново поле на изява; не толкова смели, но достатъчно амбициозни предприемачи, прохождащи в арт бизнеса; всички, които искат да създадат своя собствена школа по изкуствата; за тези, които вече ръководят школа по изкуствата, но желаят да надградят мениджърските си умения. За хора, търсещи ново поле на изява. За ученици, студенти, творци, “работохолици”…

И не, не очаквай едни хора да говорят, а други да слушат и да си водят записки. Под формата на диалог, чрез нестандартни (за подобен тип събития) техники, ще търсим какво стои зад всяко “АМИ АКО…”.

Кога? На 31 март 2024 г. (неделя) от 11:00 до 13.00 ч
Къде? + това, гр. София, ул. “Марин Дринов” 30

Такса за участие: 25.00 лв.
• 10.00 лв. за членове на Танцова и арт компания “СОФИСТИК-ЖИВО”

Всички участници ще получат сертификати за обучението си.

Записване:
Можете да заявите своето участие на office@sofistik-jivo.com.
Предварителното записване и заплащането на такса за участие е задължително. Място се запазва и гарантира с платена такса участие в брой или по сметка.

Водещи на “АМИ АКО…”:
Елина Топалска – основател, мениджър и главен художествен ръководител на Танцова и арт компания “СОФИСТИК-ЖИВО”. Осъществява организационна и творческа дейност в сферата на танцовото изкуство в различни стилове и възрастови групи. Участвала е в концептуалното изграждане и практическа реализация на разнообразни събития в областта на  изкуствата - семинари, ателиета, арт-работилници, уъркшопи, фестивали и конференции. Реализирала е десетки международни изяви и турнета на Танцова и арт компания “СОФИСТИК-ЖИВО” в Европа и Азия. Външен водещ е на курсове, практики  и ателиета по арт терапия, нейрографика и личностно развитие. Има практически опит в администрирането и организирането на творчески проекти, турнета и международни културни проекти. Член е на Управителния съвет на Сдружението на танцовите дейци.

Николета Илчева – Николета Илчева е професионален арт мениджър, завършил магистърска програма “Мениджмънт в сценичните изкуства и индустрии” в Националната академия за театрално и филмово изкуство „Кр. Сарафов”. Нейните професионални интереси са предимо в областта на танца и сценичните изкуства; мениджмънт и лидерство; дигитален маркетинг и графичен дизайн. Николета е мениджър и художествен ръководител в Танцова и арт компания “СОФИСТИК-ЖИВО” от 2010 г. Работата ѝ в организацията е насочена към организационна и творческа дейност, която включва провеждането на танцови класове, сценични изяви и създаването на хореографски постановки за различни възрастови групи (детски, юношески, младежки) в разнообразни танцови стилове; осъществяването на рекламни кампании, фестивални участия и турнета в България и по света, както и реализирането и координирането на разнообразни творчески проекти в областта на изкуствата.

За въпроси и допълнителна информация:
0897 927 564 и 0889 022 700

Автор:
Николета Илчева
Публикация:
17.03.2024 г. 11:00
Етикети:
проект"СОФИСТИК-ЖИВО"изкуствашколасеминаробучениеарт мениджмънт
“Школата по изкуства: Мисия възможна”
обучителни семинари
Посетено:
144
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/38660-vavezhdasht-obuchitelen-seminar-ami-ako