Проекти

Ден на отворените врати във „Vivacom Art Hall Oborishte 5”

Второ издание на 30 януари 2024 г. от 15:00 до 21:00 часа

Ден на отворените врати във „Vivacom Art Hall Oborishte 5”

◊ ПОКАНА

Vivacom Art Hall Oborishte 5” Ви кани на второто издание на „Ден на Отворените Врати“. Събитието ще се проведе на 30.01.2024 г. от 15:00 ч до 21:00 ч., като ще имате възможността да разгледате и оцените потенциала на прекрасното ни пространство с над 90-годишна история. Да се срещнете с нашите арт и PR експерти, както и със събитийните ни партньори: за декорация, техническо обезпечаване, кетъринг, музикални изпълнители, фотографски и промоционални услуги. Да разберете повече за възможностите, които предлагаме.

Под съпровода на Димитър Бакърджиев (саксофон) и Жоро Пейчев (пиано) ще можете да усетите приятната атмосферата, с която екипа ни създава цялостна организация за всякакъв тип събития.

Гостите на събитието ще се насладят на холограмна демонстрация, много коктейли и интерактивни изненади. В деня ще се проведе и томбола, като на един от посетителите галерията ще подари специално издание на „Божествена Комедия“ на Салвадор Дали.

“VIVACOM ART HALL Oborishte 5” е не само артистичен дом на значими изложби и имена от родната и световна арт сцена, но през последните години се утвърди и като място за провеждане на срещи на културни дейци, концерти, церемонии за награждаване, корпоративни вечери, ревюта и много други развлекателни и културни събития.

Заповядайте, в удобен за Вас момент на 30.01. от 15:00 ч. до 21:00 ч., за да Ви представим и запознаем с възможностите на нашите зали и с услугите, които извършваме.

*Всички посетили събитието ще получат 10 % отстъпка на едно Ваше събитие, организирано в нашите зали през 2024 г.

*Събитийни партньори: Vip Catering, Esterhasi Catering, МDS (Interactive Bulgaria), Димитър Калиновски (фотограф), Менталина (декор), Димитър Бакърджиев (изпълнение на саксофон), Георги Пейчев (изпълнение на роял), Alita Event (агенция с промоутъри) и Mr.V (Виктор Анчев - DJ)

 

За повече подробности и информация може да следите социалните ни канали и на: www.vivacomoborishte5.com

Автор:
Гергана Иванова
Публикация:
23.01.2024 г. 13:38
Етикети:
инициативасрещивторо издание
„Ден на Отворените Врати“
Vivacom Art Hall Oborishte 5”
Посетено:
236
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/38434-den-na-otvorenite-vrati-vav-vivacom-art-hall-oborishte-5