Проекти

Образователното турне на National Geographic Kids 2022 идва в Русе на 24 септември

Веселото градче на National Geographic Kids кани малките русенци на площада пред Съдебната палата, от 11 до 18 часа, за да споделят заедно знания и забавления

Образователното турне на National Geographic Kids 2022 идва в Русе на 24 септември

 

На 24 септември, събота, Русе ще бъде домакин на деветото издание на Националното образователно турне на National Geographic Kids Клуб „Малки откриватели“.

Веселото градче на National Geographic Kids кани малките русенци на площада пред Съдебната палата, от 11 до 18 часа, за да споделят заедно знания и забавления. Партньор на събитието е Община Русе.

По време на забавната академия малките откриватели ще научат много нови и интересни факти за животинския и растителния свят, а темите, свързани с опознаването на природата, този път ще бъдат още по-вълнуващи и интересни. Малчуганите могат да се качат на машина на времето и да пропътуват няколко години напред в бъдещето, за да научат интересни факти за роботиката и програмирането на роботи. А с помощта на атрактивни образователни игри, децата ще упражнят и затвърдят знанията си и по английски език. Сред любимите занимания, с които те също ще се забавляват, са спортът и изкуството. Очаква ги едно вълнуващо и незабравимо приключение, с много изненади и атрактивни награди!

Входът за събитието е свободен, а активностите са подходящи за деца над 3-годишна възраст.

 

 

Автор:
Община Русе
Публикация:
23.09.2022 г. 15:18
Етикети:
Русе
Забавна академия
Клуб „Малки откриватели“
National Geographic Kids
Национално образователно турне
Посетено:
639
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/35441-obrazovatelnoto-turne-na-national-geographic-kids-2022-idva-v-ruse-na-24-septemvri