Проекти

"Наши лични благородия" - онлайн уъркшоп

От 30 ноември в платформата Zoom

"Наши лични благородия" - онлайн уъркшоп

 

◊ ПОКАНА

“Наши лични благородия” - онлайн уъркшоп за изработване на видеороман с ваше участие

Проектът е изцяло насочен към участниците и тяхната работа с актьорите от ХаХаХа ИмПро театър. 
 
"Наши лични благородия" е работен процес, а крайната цел е създаването на видеороман. Всеки участник ще измисли част от историята, а Тони Карабашев, Ивайло Рогозинов и Васил Бовянски ще я сглобят. Проектът ще се осъществи в 15 срещи, всяка с продължителност около 60 минути, в онлайн платформата Zoom. Всяка среща ще бъде записвана и достъпна онлайн. Основната ни цел е да импровизираме и да се забавляваме! 
 
Участието е напълно безплатно!
 
За да се запишете за участие трябва да ни изпратите мейл на info@hahahaimpro.com, с тема "Записване - Наши лични благородия" с кратко представяне за вас, снимка с ваша любима книга (или най-близката до вас) и снимка на домашния ви любимец. Побързайте - местата са ограничени! 
 
На всеки, който е приет за участие, ще изпратим потвърдителен мейл с информация за участието. (Ако не получите потвърждение, не се отказвайте! Всяка среща ще бъде достъпна онлайн, а ако някой се откаже ще се свържем с друг проявил интерес.)
 
Условие за участие: да четете и пишете на български език.

Срещите ще стартират на 30.11.2020 г., понеделник, и ще се случват в понеделник, сряда и петък. В рамките на 15-те онлайн срещи, участниците ще имат възможността да импровизират с Ивайло, Тони и Васко и ще преминат през импро-обучение. Финал ще е създаването на нещо уникално, което ще сглобим във видео.
 
За повече информация - в понеделник (30.11.2020 г.) следете страницата на ХаХаХа ИмПро театър във Фейсбук. 

"Наши лични благородия" се реализира с финансовата подкрепа на Национален фонд "Култура". 
 
www.hahahaimpro.com
 
Автор: ХаХаХа ИмПро Театър
27.11.2020 г. 16:44
Посетено: 643
Етикети: онлайн уъркшоп, Васил Бовянски, Тони Карабашев, ХаХаХа ИмПро Театър, "Наши лични благородия", видеороман, Ивайло Рогозинов
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/32043-nashi-lichni-blagorodiya-onlayn-uarkshop