Проекти

Есенен търг за съвременно изкуство в Галерия "Контраст" на 12 октомври

Произведенията могат да бъдат разгледани на 10 и 11 октомври от 11:00 до 18:00 часа в галерията или онлайн

Есенен търг за съвременно изкуство в Галерия "Контраст" на 12 октомври

 

◊ ПОКАНА

Имаме удоволствието да Ви поканим на 

Есенен търг за съвременно изкуство в Галерия "Контраст" на 12 октомври от 18 часа

След големия успех на първото изложение за изкуство Артко19, което бе проведено в Платформа А6 на НДК в края на септември, Платформата "Купи изкуство" продължава със събитията извън интернет.

По време на карантината беше създадена Фейсбук група „Купи изкуство, подкрепи художник" - www.facebook.com/groups/BuyArtSupportAnArtist, която се превърна в социално-културен феномен и основното място, където българските творци продължаваха успешно да продават произведенията си въпреки пандемията.

Целта на всички инициативи, които произлязоха от тази група, е да подкрепят българските творци, които продължават да създават качествено изкуство в трудни условия, икономическа криза и политическа несигурност.

Сега ви каним на Есенен търг за изкуство! Това е първият от сезонните търгове, които ще организираме на различни локации според сезона, за да срещаме почитателите на изкуството с произведенията както на утвърдени, така и на млади автори. На тези търгове посетителите ще изживеят незабравимата емоция да наддават за творбите и щастието да ги притежават.

Произведенията в Есенния търг с началните им цени могат да бъдат разгледани в Галерия „Контраст" на ул. "Цар Самуил" № 49 в София на 10 и 11 октомври (събота и неделя) от 11:00 до 18:00 часа или онлайн на адрес: www.buyart.bg, а от 18 часа на 12 октомври (понеделник) ще проведем Есенен търг за съвременно изкуство с 50 произведения от български автори.

За участвате и наддавате в търга се изисква предварителна регистрация: https://forms.gle/9ftn5Vkdz4VANwui6

За допълнителна информация:
Телефон: 0898 69 50 10
E-mail: buyartbg@gmail.com

 

Автор:
Платформа "Купи изкуство"
Публикация:
09.10.2020 г. 15:07
Етикети:
Галерия "Контраст"Платформа "Купи изкуство"
Есенен търг за съвременно изкуство
подкрепи художник"
Фейсбук група „Купи изкуство
Посетено:
751
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/31811-esenen-targ-za-savremenno-izkustvo-v-galeriya-kontrast-na-12-oktomvri