Проекти

КО-ОП подава ръка на хората със свободни професии и малкия бизнес

Coworking Giveaway стартира на 14 май, а крайната дата за кандидатстване е 30 май 2020 г.

КО-ОП подава ръка на хората със свободни професии и малкия бизнес

 

◊ ПОКАНА

Пространството за работа, изкуство и събития КО-ОП стартира кампания, чиято цел е да помогне на хората със свободни професии и малкия бизнес в креативния сектор.

В рамките на инициативата КО-ОП ще направи Coworking Giveaway за нови членове като предостави безплатно ползване на работно пространство за период от 3 месеца на 1 професионалист на свободна практика и 4 работни места на малка компания (с до 10 заети лица). В случай, че компания с до 10 служители желае да стане част от нашата общност и да участва, то ние ще предоставим 4 безплатни работни места, а останалите ще се ползват с 10% отстъпка за периода.

Coworking Giveaway стартира на 14 май, а крайната дата за кандидатстване е 30 май 2020 г. На 3 юни ще бъдат обявени имената на новите членове на общността на КО-ОП. Участниците ще бъдат селектирани на база няколко основни критерия – сфера на дейност, мотивационен отговор и брой служители. Тези, които ще получат безплатно ползване на работното пространство в КО-ОП, ще бъдат финално избрани на томболен принцип. Победителите трябва да стартират членството си в КО-ОП в период до един месец след тяхното обявяване. Всички желаещи да закупят абонаментен план в периода от 15 май до 15 август може да ползват 10% отстъпка от обявените цени.

„Ние разбираме колко трудна е ситуацията за хората със свободни професии и малкия бизнес особено в творческите индустрии. Вярваме, че с повече търпение и подкрепа един към друг, по-бързо ще излезем от тази криза. Затова подаваме ръка. Кооперативът не е просто място, където отиваш и работиш, това е място с дух и атмосфера, чиято основна цел е да обединява хората в една общност, която си взаимодейства не само на професионално, но и на лично ниво“, споделят от екипа на КО-ОП.

КО-ОП е динамично пространство за работа, изкуство и събития, което обединява галерия и споделено офис пространство. КО-ОП е платформа, която събира млади, креативни и талантливи хора, които не просто работят заедно, а творят, споделят идеи и виждания и създават общи проекти. КО-ОП е създадено от малък, но силно мотивиран екип, който вярва в индивидуалния и професионален растеж чрез сътрудничество и вдъхновение. Неговата основна цел е да изгражда и развива, да предизвиква диалог и насърчава колаборации в креативната сфера.

• Повече информация и условия за участие, може да намерите във Facebook страницата на КО-ОП ТУК.

 

Автор: Наталия Мецова
15.05.2020 г. 15:58
Посетено: 529
Етикети: кандидатстване, инициатива, събития, изкуство, работа, КО-ОП, свободни професии, Coworking Giveaway
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/31213-ko-op-podava-raka-na-horata-sas-svobodni-profesii-i-malkiya-biznes