Проекти

Второ издание на инициативата "Отворете вашите прозорци!"

Музикално събитие без публика, гост-изпълнител Янка Рупкина

Второ издание на инициативата "Отворете вашите прозорци!"

 

◊ ОТВОРЕТЕ ВАШИТЕ ПРОЗОРЦИ!

На 1 май 2020 г., петък, от покрива на Къщата музей и галерия "Андрей Николов" ще се проведе второ издание на музикалното събитие без публика "Отворете вашите прозорци!", инициатива на Къща музей и галерия "Андрей Николов"

Гост-изпълнител ще бъде Янка Рупкина - обичана българска народна певица, позната и от "Мистерията на българските гласове"

Организатор на събитието е екипът на Къща музей и галерия "Андрей Николов", а мястото на което ще се проведе отново е покривът на сградата с взети всички необходими предпазни мерки.

На улицата пред Къща музей и галерия "Андрей Николов" ще спрат 3 пожарни автомобила и ще останат до края на изпълнението на песента. Чрез своята демонстрация те официално ще приемат честта и благодарността отправена към тях и всички техни колеги.

Във връзка с извънредното положение ще бъдат взети абсолютно всякакви предпазни мерки, а събитието отново ще се проведе без публика. И този път всички живущи в района на ул. "Любен Каравелов" №15 ще имат възможността да се насладят на изпълнението от комфорта на своите домове като останат вкъщи и спазят наложените ограничения по отношение на движение и излизане на открито.

Събитието ще се предава на живо на https://www.facebook.com/house15.sofia/

Заедно да предизвикаме усмивки и положителни емоции в сърцата и душите на българските граждани, както и да поднесем своите благодарности и аплодисменти към пожарникарите и подкрепа към цялото българско население.

 

Автор:
Организаторите
Публикация:
29.04.2020 г. 16:46
Етикети:
второ изданиеЯнка Рупкинамузикаинициатива
"Отворете вашите прозорци!"
Къща музей и галерия "Андрей Николов"
Посетено:
991
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/31169-vtoro-izdanie-na-initsiativata-otvorete-vashite-prozortsi