Проекти

На танци през лятото - Танцово & Арт лято 2019

От 1 юли за осма поредна година ще изтанцуваме лятото!

На танци през лятото - Танцово & Арт лято 2019

 

◊ ПОКАНА

За осма поредна година Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” ще се погрижи да направи горещите летни дни по-интересни, по-вдъхновени, по-полезни и много танцови. По време на лятната програма ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 ще можете да се срещнете с разнообразието на Модерния танц; ще се научите да танцувате като звездите от MTV и ще се впуснете в едно незабравимо източно приключение с много KPOP танци. И не само!...

Няма ограничение във възрастта, а опитът не е задължителен. Класовете са отворени за напреднали и начинаещи. Важно условие е да обичате да танцувате и да творите!

От 1 юли до 15 септември 2019 г. ви очакват класове по:

  • Модерни танци
  • MTV танци
  • K-POP танци 
  • Арт студио за деца

Летните класове по Модерни танци и MTV танци са подходящи за напълно начинаещи, хора с малък танцов опит или напреднали. Заниманията включват заучаване на комбинации от различни танцови стилове: модерен и джаз балет, street dance, MTV dance, хип-хоп и други. Акцентира се върху разнообразни танцови техники и координирано движение на тялото, дишане, движение в динамика.

K-POP Dance класовете в ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 са за всички влюбени в корейската поп култура! Разделени на различни нива (начинаещи, средно напреднали и напреднали), в заниманията могат да се включат както напълно начинаещи, така и хора, с предишен танцов опит. Освен, че ще танцуваме на най-нашумелите корейски хитове, ще разучаваме и разнообразни танцови техники с помощта на нашите хореографи.

По време на Лятното арт студио за деца са децата ще рисуват, апликират, оцветяват и създават арт-продукт по конкретна тема. Креативност, увереност, овладяна емоционалност, индивидуалност, творчески поглед – това са част от качествата, които придобиват децата в Арт студиото. Водени от преподавателите си, те творят, създават, преоткриват света… Виждат и реализират себе си по един различен начин!

Запознайте се с актуалния ГРАФИК. Предварителната РЕГИСТРАЦИЯ за всички класове е задължителна.

Заниманията от ТАНЦОВО & АРТ ЛЯТО 2019 се провеждат в Art & Dance Studio SOFISTIK (гр. София, ж.к. "Люлин" - център, бул. "Джавахарлал Неру" 28, Силвър център, ет. 2, офис 60). 

* * *

Танцова формация “СОФИСТИК-ЖИВО” е школа с 35-годишна творческа традиция и постижения в областта на народното и модерното танцово изкуство. Формацията подхожда към танца в неговото жанрово многообразие и богатство. "СОФИСТИК-ЖИВО" участва активно в културни и танцови прояви, фестивали, форуми, състезания, работилници, телевизионни програми, задгранични турнета, авторски концерти и спектакли. Формацията е носител на най-престижни награди от национални и международни конкурси и фестивали. Осъществява ежегодини концертни турнета не само в Европа, но и в екзотични страни като Йордания, Индия, Тайван, Тайланд, Филипини, Китай, Андора. Създадената през 1983 г. школа днес, повече от всякога, е очаквана и търсена от публиката. Самото име носи послание за уникален творчески почерк - ведро, жизнено, стимулиращо, нестандартно, мъдро и търсещо изкуство. 

Автор:
Танцова формация „СОФИСТИК-ЖИВО“
Публикация:
26.06.2019 г. 12:41
Посетено:
791
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/29910-na-tantsi-prez-lyatoto-tantsovo-art-lyato-2019