Проекти

Столичен куклен театър подкрепя „Седмица на детската книга“

Актьори от театъра ще се включат в творческите работилници на кампанията

◊ СЪБИТИЕТО

За втора поредна година Столичен куклен театър ще участва в кампанията „Национална седмица на детската книга“, която се провежда в Литературен клуб „Перото“ на НДК.

Едни от най-големите имена в българската литература, музиканти, артисти, художници и популярни лица от тв ефира са част от второто издание на кампанията. На 7 юни от 11.00 ч. в Литературен клуб „Перото“, актьори от театъра ще се включат в инициативата, посветена на децата, които обичат да четат и пишат.

Актьорите Ивет Лазарова-Торосян, Ирен Лазарова, Любомир Генчев и Мариан Рангелов ще участват в творческите работилници за деца и ще четат на малчуганите избрани откъси от любими детски книги.

След това ще има забавни игри и обявяване на наградите „Малък голям писател“ и „Малък голям художник“ в двете възрастови групи - от 7 до 10 и от 11 до 14 години, които ще бъдат връчени от актьорите от Столичен куклен театър.

Автор: Столичен куклен театър
04.06.2019 г. 16:44
Посетено: 674
Етикети: „Национална седмица на детската книга, кампания, Столичен куклен театър, творчески работилници за деца, Мариан Рангелов, Любомир Генчев, Ирен Лазарова, Ивет Лазарова-Торосян
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/29795-stolichen-kuklen-teatar-podkrepya-sedmitsa-na-detskata-kniga