Проекти

Нова семейна образователна програма в Националния военноисторически музей

Програмата „Животните на фронта“ е предназначена за деца от 6 до 11 години

Нова семейна образователна програма в Националния военноисторически музей

 

◊ ПОКАНА

Кои са едни от най-верните приятели на фронта? А кои са най-бързите пощальони по време на война? Могат ли кучетата да бъдат санитари и имат ли място камилите в армията?

Отговорите на тези и други любопитни въпроси дава най-новата образователна програма на Националния военноисторически музей  – „Животните на фронта“.

Специалното предложение на Музея към семейната публика стартира в началото на пролетната ваканция, като първите издания на образователната програма ще се проведат в почивните дни на 30 и 31 март, както и на 6 и 7 април от 11.00 ч. Програмата е вдъхновена от любовта между човека и животните, която оцелява и в най-тежките условия по време на война. Малките приятели на Музея и техните родители ще могат да научат какви задължения имат животните на фронта и какви качества проявяват те, за да бъдат полезни на войниците.

„Животните на фронта“ е предназначена за деца от 6 до 11 години, провежда се в групи до 20 човека и е необходимо предварително записване на тел. 088 660 4229. Всички участници в програмата заплащат такса от 2 лв., както и входен билет според утвърдения ценоразпис на НВИМ.

 

Автор: НВИМ
28.03.2019 г. 16:57
Посетено: 712
Линк към публикацията:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/29274-nova-semeyna-obrazovatelna-programa-v-natsionalniya-voennoistoricheski-muzey