Проекти

50% намаление в Младежкия театър с карта за градски транспорт

Начало на кампанията „Спирка Младежки театър“

50% намаление в Младежкия театър с карта за градски транспорт

 

◊ СЪБИТИЕТО

Младежки театър „Николай Бинев“ и Център за градска мобилност стартират съвместна инициатива под надслов: „Спирка Младежки театър“.

Началото ще бъде поставено на 8 май 2018 г. от 10.30 до 11.15 ч. на спирката на трамваи номера 20 и 22 – срещу Младежки театър. Там актьори от театъра ще раздават на пътниците флаери, информиращи за същността на кампанията, както и автографи. В това първо събитие от кампанията ще се включат актьорите Никoлай Луканов, Юлиян Петров, Рая Пеева, Николай Желев, Ахмед Юмер и други.

Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници, притежаващи редовни карти за градски транспорт за срок от 12, 6 и 3 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти, да ползват 50% отстъпка от цената на билетите за всички представления от репертоара на театъра. За целта те трябва да си вземат специален талон с логото на кампанията от пунктовете за продажба на превозни документи на ЦГМ. С този талон на касата на театъра се удостоверява, че картата е в срок, за да се получи намалението за театралния билет. Намалението важи за всички постановки от репертоара на театъра (без гостуващи) до края на настоящия театрален сезон, както и за следващия – до края на годината.

Подробности за кампанията гражданите могат да получат и от специално отпечатаните флаери. Те се намират на касите в пунктовете за продажба на ЦГМ, както и на касата на Младежкия театър на бул. „Княз Ал. Дондуков“.

Целта на инициативата е, със съдействието на Център за градска мобилност, Младежки театър „Николай Бинев“ да направи ходенето на театър по-достъпно за всички почитатели на това изкуство, като им предложи атрактивно намаление и ново предназначение на картата им за градски транспорт.

 

Автор:
Младежки театър "Николай Бинев"
Публикация:
07.05.2018 г. 15:11
Етикети:
кампанияинициативаМладежки театър
Център за градска мобилност
Спирка Младежки театър
Посетено:
1062
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/27652-50-namalenie-v-mladezhkiya-teatar-s-karta-za-gradski-transport