Проекти

Студенти от Нов български университет откриват ново пространство за култура и изкуство с изложба и концерт

В „The Box – Students City Art & Culture Area“ ще бъде показана изложбата „Визуални дебюти

Студенти от Нов български университет откриват ново пространство за култура и изкуство с изложба и концерт

 

◊ ПОКАНА

На 15 януари от 17:00 часа ще бъде открито ново пространство за култура и изкуство към Народно читалище „Черноризец Храбър“ - THE BOX – Student City Art & Culture Area (Студентски град, ул. „Йордан Йосифов“ №17) със студентската изложба „Визуални дебюти“.

Експозицията от над 20 творби на студенти от бакалавърска програма „Визуални изкуства“ на НБУ и магистърските програми „Живопис“, „Артистични практики в архитектурна среда“ и „Плакат и комуникативен дизайн“ ще представи произведения от областта на рисунката, живописта, колажа и мозайката в предимно малък формат и очакват своята публика в това ново и атрактивно място в центъра на Студентски град.

Куратори на изложбата са доц. Валентин Савчев, ръководител на департамент „Изящни изкуства“ и преподавателя Станимир Божилов.

За артистичната и мултимедийната атмосфера на откриването  с концерт ще допринесат студенти и преподаватели от програмите на департамент „Музика“ на НБУ.

Изложбата може да бъде разгледана до 30 януари 2018 г.

Заповядайте!

Автор:
НБУ
Публикация:
13.01.2018 г. 14:35
Етикети:
Посетено:
1251
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/26979-studenti-ot-nov-balgarski-universitet-otkrivat-novo-prostranstvo-za-kultura-i-izkustvo-s-izlozhba-i-kontsert