Проекти

Започва нов курс в Първа детска академия за добри обноски

Темата на модула е „И моето дете го може – мечта или мисията възможна“

Започва нов курс в Първа детска академия за добри обноски

 

◊ ПОКАНА

Още с началото на новата година започва и новият курс в Първа детска академия за добри обноски! В лек игрови формат и в същото време много обогатяващ е курсът за бъдещи дами и кавалери. Върху поставените вкъщи основи на добрите навици ще бъдат построени стабилно отношение и обноски на Вашето дете.

Темата на модула е „И моето дете го може – мечта или мисията възможна“, като той ще продължи 12 седмици, в които детето Ви ще се доусъвършенства да комуникира правилно и да прави добро впечатление с добри маниери и поведение. Модулът започва на 10 януари и завършва на 31 март с връчване на сребърни сертификати за завършен курс на Първа детска академия за добри обноски.

Курсът се провежда вече четвърта година и с него децата усвояват знания и умения, добри норми на поведение и правила за етикет – и това вече е помогнало на много деца и техните родители. Децата стават по-възпитани, умерени, което им помага в общуването с околните, изграждат позитивен образ и тръгват по пътя към успешното бъдеще.

Невена Басарова-Дичева е основател на Академията и водещ на обучението. Тя е лектор с голям опит в комуникацията с деца и родители. Тази година тя получи специално отличие на Годишните награди на списание Business Lady, в категорията „Обучение и развитие“ за въведените добри практики и ефективен мениджмънт в областта за успешно личностно развитие и лидерство. Също така Невена е автор на новата методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в дисциплина и уважение към правилата и в същото време им се дава свободата и простора да се развиват.

Ако имате интерес Вашето дете да притежава емоционална интелигентност можете да видите повече информация на сайта – https://goo.gl/eVJeSh

 

Автор:
Пламена Янчева
Публикация:
03.01.2018 г. 13:12
Посетено:
994
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/26918-zapochva-nov-kurs-v-parva-detska-akademiya-za-dobri-obnoski