Проекти

Стартира кампания „Младежко бъдеще“

Кампанията ще се реализира в град Пловдив и ще продължи 3 месеца

◊ СЪБИТИЕТО

През септември Фондация „Идентичност“ стартира кампания „Младежко бъдеще“. Кампанията популяризира подхода за работа с деца и младежи, основаващ се на силните им страни. Кампанията ще се реализира в град Пловдив и ще продължи 3 месеца.    

Основната цел на кампанията е да представи и популяризира, пред обществеността на град Пловдив, важността на подхода развиващ самочувствието и социалните компетенции на младите хора.

Като част от кампанията на 27.09.2017 г., в хотел „Интелкооп“, гр. Пловдив ще се проведе Кръгла маса на тема: „Развитието на социалните компетентности и подходът „Връстници обучават връстници“ – подходи развиващи силните страни на децата“. В събитието ще вземат участие педагогически съветници, представители на институции и неправителствени организации.

„Смятам да постигнем целта на кампанията чрез провокиране на диалог със заинтересовани страни (училища, институции, неправителствени организации), ще организираме конкурс за мултимедийна презентация в пловдивските училища под надслов: „Социалните умения - умения за успех, през моите очи“, както и двудневен младежки форум под надслов: „Младежко бъдеще чрез добри социални умения“, споделя Управителя на Фондация „Идентичност“, Иван Ралев.

Кампанията „Младежко бъдеще“ се реализира с подкрепата на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

 

Автор:
Фондация „Идентичност"
Публикация:
25.09.2017 г. 15:36
Етикети:
Пловдивпроектиинициативакръгла масакампания
Младежко бъдеще
Фондация Идентичност
Посетено:
973
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/26351-startira-kampaniya-mladezhko-badeshte