Проекти

Представление и атракции за деца на „Зелената библиотека” в парка „Света Троица” и Западния парк

На 26 август завършва третият сезон на кампанията на Столична библиотека „Зелени библиотеки” в парковете на София

◊ ПОКАНА

В последната събота на август (26.08.2017 г.) в парка „Света Троица” и Западния парк завършва третият сезон на кампанията на Столична библиотека „Зелени библиотеки” в парковете на София.

Актрисите от театър "Възраждане" Жана Рашева и Виктория Николова ще представят „Приказки от страната Алабашия” на Карл Сандбърг. Децата ще забавлява и популярният музикант и текстописец Боби Мирчев с много песни, стихове и игри.

С нас ще бъдат известните български поети Бойко Ламбовски, Петър Чухов, Илиана Илиева и Илиян Любомиров, които ще раздават книги със свои автографи.

В същия ден в парка „Света Троица” новият мобилен филиал на библиотеката Библиобус е отворен за читатели, които могат да получат безплатна читателска карта, да си изберат от 700 тома с най-нова художествена, научно-популярна и детска литература от съвременни и класически български и чужди автори или да поръчат книга от богатия фонд на Столична библиотека.


Автор:
Столична библиотека
Публикация:
24.08.2017 г. 13:59
Посетено:
1723
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/26210-predstavlenie-i-atraktsii-za-detsa-na-zelenata-biblioteka-v-parka-sveta-troitsa-i-zapadniya-park