Проекти

"Червената къща" набира предложения за представяне на българско късометражно кино

Филмите ще бъдат показани през октомври и ноември 2017 г.

◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

До 15 септември Центърът за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов” набира предложения за представяне на български късометражни филми в рамките на платформата „Контраплан”. Филмите ще бъдат показани през октомври и ноември 2017 г.

Платформата „Контраплан” започна през април 2016 г. и цели да даде още една възможност на авторите на филмите да се срещнат с разнообразна публика и други професионалисти в сферата на киното, да обсъдят своите творби и да получат обратна връзка.

Срещите се осъществяват като дискусионен клуб – прожекция и дискусия с участието на авторите, водещ и гост-професионалист. В рамките на една прожекция ще бъдат представени три филма. Всеки филм ще бъде последван от разговор, в който публиката може да се включи във всеки един момент.

Входът е свободен. Прожекциите са на български език с английски субтитри, а дискусиите – на български.

До момента платформата „Контраплан” е представила 20 филма. Повече информация за тях и проекта може да намерите на сайта на Червената къща тук: http://bit.ly/2wItWGx.

„Контраплан” е финансиран от Програма „Култура” на Столична община за 2016 и 2017 година.

Моля, изпращайте предложенията до: Антоний Дончев, е-mail: adonchev@redhouse-sofia.org, моб.: 0884 119 668.

Краен срок: 15 септември 2017.

Автор:
Център за култура и дебат "Червената къща"
Публикация:
18.08.2017 г. 13:32
Посетено:
936
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/26192-chervenata-kashta-nabira-predlozheniya-za-predstavyane-na-balgarsko-kasometrazhno-kino