Проекти

Как се пише de-sign на български?

Включете се в анкетата

Как се пише de-sign на български?


◊ ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ

Център Поле - сдружение с нестопанска цел за дизайн, архитектура, изкуство и нова медия - предлага на всички интересуващи се от проблемите на дизайна да се включат в специално изготвената от екипа анкета

Въпросите са разделени в 3 категории: графичен дизайн, дизайн от ежедневието и дизайн в градска среда. Резултатите от Вашите отговори ще станат идейна основа за създаването на художествени произведения на границата между дизайна и изкуството, които ще представим в изложба по-късно тази година, съпътствана от дискусия и лекция по темата.


◊ ПОВЕЧЕ

Проектът цели на различни нива да провокира и изследва отношението на съвременните българи към дизайна в различните полета на неговото приложение. Какво място заема дизайнът във всекидневието на сънародниците ни? Какви любими предмети притежават? Колко пари са склонни да похарчат за "дизайн"? Какво внимание обръщат на пространството, в което живеят?; в което работят? Каква е причината градът, в който живеем, да бъде наричан от някои най-грозната европейска столица? Достатъчно ли се оценява и заплаща за добрия дизайн в България?

Всички отговори, взети от анкетата, ще бъдат използвани и анализирани САМО за тази цел. Анкетата НЕ Е ПОРЪЧАНА от никоя социологическа или рекламна агенция от България или чужбина.

Екипът на ПОЛЕ благодари за артистичното съдействие!


◊ ЗА ЦЕНТЪР ПОЛЕ И ПРОЕКТА

Център ПОЛЕ е сдружение с нестопанска цел и не е свързано с никоя социологическа или рекламна агенция в бизнес партньорски отношения.

Идеята за проекта е на Мира Пъдевска и Ваня Вълкова, а идеята за всички въпроси в анкетата e на работен екип от център ПОЛЕ.
Автор:
Публикация:
01.08.2006 г. 17:28
Етикети:
Посетено:
570
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/2579-kak-se-pishe-de-sign-na-balgarski