Проекти

Студенти от Нов български университет даряват обич на четириноги приятели в беда

„Подари лай“ - на 21 май (неделя), от 11.00 часа в Южен парк - София

 Студенти от Нов български университет даряват обич на четириноги приятели в беда


◊ ПОКАНА

„Подари лай“ е темата на благотворителното събитие, организирано от нас, студентите на Нов български университет с подкрепата на верига магазини „Зора“. Всички ние се чувстваме вдъхновени от нашите любимци. Ето защо решихме, че призванието ни по време на този семестър (а и след това) ще бъде напомнянето на няколко прости послания:

Първо – ако искаш да получиш обич и разбиране – дай това и на останалата част от света! Второ – бездомните кучета не са заплаха, а живи същества, които търсят своето място под слънцето. Наша задача е да им помогнем да го намерят. Трето – купуването на породисти кучета от развъдници не е „лукс“, който гарантира, че новият домашен любимец е здрав/по-красив. И не на последно място – приютите крият в себе си чудесни потенциални нови приятели. Красотата на животните се крие в техния характер.

Организаторите и специалисти от ветеринарни клиники „Добро хрумване“ ще се погрижат тези прости факти да не останат забравени като предложат на посетителите безплатна консултация за всеки любимец, придружен от стопанина си по време на събитието, както и ценни съвети съвети.

Забавления няма да липсват! Еднодневен workshop за играчки и лакомства ще отвори врати, а кучешка площадка ще забавлява всички минувачи.

Какво е да дариш и какво е да получиш усмивка в замяна? Отговорите на тези и още много други въпроси ще бъдат открити по време на наближаващото събиране под надслов – „Подари лай“.

Станете част от инициатива, носеща голямо сърце и заряд, на 21 май (неделя), от 11.00 часа в Южен парк - София.

Интересни новини, игри и изненади, свързани със събитието, можете да следите на официалната страница на „Подари лай“ във Facebook.


За повече информация: ivetailievaa@gmail.com


Автор:
Организаторите
Публикация:
20.05.2017 г. 11:44
Посетено:
932
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/25782-studenti-ot-nov-balgarski-universitet-daryavat-obich-na-chetirinogi-priyateli-v-beda