Проекти

Сетивни градски пътувания

1, 2, 8 и 9 април 2017, София

Сетивни градски пътувания


◊ ПОКАНА

“Театър на сетивата София” и Институт за изследване на тишината

представят

Сетивни градски пътувания

1, 2, 8 и 9 април 2017, София

 
Сетивните градски пътувания представят една необичайна гледна точка към града и неговите измерения. Пътувания, в които се достига по-голяма дълбочина на осъзнаване и преосмисляне на пространството вън и вътре в нас. Пътувания, в които си едновременно воден и водещ в лабиринт от символи и образи в самата тъкан на града, където сградите стават декори, а минувачите актьори в едно своеобразно представление, случващо се единствено ТУК и СЕГА.

Създадени от „Театър на сетивата София“ и Института за изследване на Тишината, сетивните градски пътувания се случват ОТВЪД ДУМИТЕ като същевременно въвличат и провокират всичките сетива на участниците (зрение, обоняние, слух, осезание и вкус).

Това са пътувания за експериментатори, за откриватели и за всички, които търсят поетичното измерение на живота около нас. Пътувания, които ти помагат да забавиш темпото, да спреш времето и дори да се изгубиш напълно. Колко далеч ще стигнеш, зависи от теб.


Сетивните градски пътувания се случват на предварително определени дати, а маршрутът им е тайна, която се разкрива само на пътуващите. Това са сетивни преживявания за група от максимум 12 човека, които в зависимост от формата си траят между час и половина до пет часа.

Както на всички останали проекти на "Театър на сетивата София" е необходимо предварително резервиране на място чрез регистрационната форма на сайта - http://sensorytheatresofia.com/

Допълнителни инструкции и мястото за среща ще бъдат изпратени по имейл само на записалите се.

Предстоящи дати за сетивни пътувания са 1, 2, 8 и 9 април 2017 г. от 14:00 до 18:00 ч.

Цена на пътуването: 60 лв.

Повече за проектите на „Театър на сетивата София” можете да намерите на http://sensorytheatresofia.com/


Автор:
Организаторите
Публикация:
31.03.2017 г. 13:46
Посетено:
773
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/25387-setivni-gradski-patuvaniya