Проекти

Уча.се и Община Пловдив организират конференция „Иновативното образование на практика“

Иновативните практики в класната стая, какво е интересно за децата и какво им помага да учат с желание

Уча.се и Община Пловдив организират конференция „Иновативното образование на практика“


◊ СЪБИТИЕТО

Образователен сайт №1 на България - Уча.се и Община Пловдив, организират конференция на тема „Иновативното образование на практика“. Събитието ще се състои на 16.02.2017 г. от 13:30 ч. в ПГСАГ „Арх. Камен Петков“ в град Пловдив.

Основен фокус на конференцията ще бъде представянето на иновативни практики в учебния процес. На събитието са поканени всички над 86 директори от община Пловдив, както и учители от всички пловдивски училища. Целта е всички присъстващи да обменят ценен опит за иновативните методи, чрез които училищния материал е по-достъпен и интересен за учениците.

Ключови лектори на конференцията ще бъдат зам.-кметът на Община Пловдив - Стефан Стоянов, както и създателят на сайта Уча.се – Дарин Маджаров. В специален панел вдъхновяващи преподаватели от Пловдив ще споделят примери от класните стаи и тяхната практика.

Образователният сайт Уча.се се наложи като експерт в сферата на иновативните практики в образованието през последните години у нас. Сред ключовите иновации, които сайтът предложи на своите потребители, сред които хиляди ученици и учители от страната и чужбина, са видео уроците на разбираем и интересен език и индивидуалната учебна игра, която посреща индивидуалните нужди на учениците.


Автор:
Радина Петришка
Публикация:
14.02.2017 г. 16:18
Етикети:
Посетено:
1339
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/25113-ucha-se-i-obshtina-plovdiv-organizirat-konferentsiya-inovativnoto-obrazovanie-na-praktika