Проекти

Безплатно детско ателие по рисуване в СГХГ

Детска програма на Фондация" Изиарт"

Безплатно детско ателие по рисуване в СГХГ


◊ ПОКАНА

На 29.10.2016 г. (събота) стартира традиционното ателие по рисуване на Фондация "Изиарт" в Софийската градска художествена галерия.

Децата ще могат да рисуват сред картините на настоящата изложба в галерията „Следобедът на една идеология“. Ателието e с начало 10.30 ч. и ще продължи в рамките на един час.

Ателиетата са безплатни и дават възможност на децата да рисуват и да се забавляват, като едновременно с това се запознават с произведенията на изкуството в галерията. Актуална информация за ателиетата винаги можете да откриете на facebook профила на Easyart: https://www.facebook.com/pages/Easyart-Bulgaria.

Детските програми на Easyart са със свободен достъп, което има за цел да превърне музеите в лесно достъпно и привлекателно място, както за децата така и за техните родители. Заниманията са спонсорирани от Фондация "Америка за България", като благодарение на това те са напълно безплатни за всички посетители. В ателието по рисуване на децата се предоставят материали за всяко едно занятие, като на място могат да разчитат на съветите на компетентни млади преподаватели – студенти от Национална художествена академия. 


Автор:
Фондация Изиарт
Публикация:
26.10.2016 г. 15:35
Посетено:
2028
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/24446-bezplatno-detsko-atelie-po-risuvane-v-sghg