Проекти

Летни курсове в Първа детска академия за добри обноски

За деца от 4 до 10 години

Летни курсове в Първа детска академия за добри обноски
Водещата курсовете Невена Басарова-Дичева и успешно завършили деца.


◊ ПОКАНА

Летни курсове в Първа детска академия за добри обноски

В Първа детска академия за добри обноски стартират нови летни курсове за деца, които ще усъвършенстват техните маниери и комуникационни умения. Курсовете ще са два вида – уикенд и неделни, продължават от 10 до 14 часа на ден, а следващите дати са 12 юни, 19 юни и 9-10 юли. В зависимост от интереса по-нататък през лятото академията ще пусне и други възможности за уикенд и неделни обучения.

По време на курсовете децата между 4 и 10 години посредством игри и интерактивни занимания ще се учат как да създават приятелства, как да се запознават, как да се държат на маса и на официални събития, как да опазват природата, когато са на разходка или на пикник и много други умения. Ще разберат също така какви са ползите от добрите обноски и защо те никога не излизат във ваканция.

„Направихме летните курсове, за да отговорим на нарастващото търсене от различно обучение извън годишната програма и интензивните курсове. А и знаем, че през лятото добрите обноски при децата са също толкова важни – пътуваме, отиваме на сватби, на рождени дни, на почивка и други. Знаем, че разбирателството, добрата комуникация и добрият стил отварят широко вратите пред нови възможности за всеки. И трябва да учим децата си отрано на тези неща, за да бъдат успешни личности” – каза Невена Басарова-Дичева, основател и водещ обученията в Първа детска академия за добри обноски.

Академията е първата в страната, която с игри и обучение подпомага родителите в процеса на възпитание на децата и изграждането им като личности. Малките се учат как да се държат в обществото, да спазват добрите маниери и вежливите форми на общуване, да бъдат гъвкави и адаптивни в динамиката на нашето съвремие.


За повече информация http://kids-academy.bg/


Автор:
Екип на Академията
Публикация:
11.06.2016 г. 18:05
Посетено:
3370
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/23751-letni-kursove-v-parva-detska-akademiya-za-dobri-obnoski