Проекти

ArTBoX: Фокус Лято

Сдружение "Петя Павлович" организира ArTBoX за седми път. Този път темата е Лято! :)

ArTBoX: Фокус Лято


◊ ПОКАНА

На 14 и 15.05.2016 г. Сдружение „Петя Павлович“ ни кани на ArTBoX: Фокус Лято в галерията и градината на ФотоСинтезис Арт Център!

Mисли за море, слънце, веселие, романтика, звездни нощи...и, разбира се, красота, свобода, артистичност! В ArTBoX: Фокус Лято изключително атрактивни артисти са поканени да представят своето уникално творчество!

На 14.05.2016 г., събота, събитието е от 14:00 до 18:30 часа. След краткия работен ден можете да се потопите в света на изкуство и красота, да почерпите вдъхновение и да намерите своята лятна идея за подарък, изненада, за себе си или просто за добро и слънчево настроение!

На 15.05.2016 г., неделя, събитието е от 11:00 часа! Тогава, освен да разгледате уникалните авторски предмети, можете да се включите в няколко много интересни работилници! Повече информация за програмата ще бъде публикувана на страницата на  събитието във Фейсбук. Желаещите могат да се запишат за участие предварително.

Традиционно в ArTBoX се включват и няколко благотворителни инициативи. Всеки желаещ да ги подкрепи, може да го направи чрез дарение, както и като участва в специално организираната работилница за изработка на украса в събота от 16:00 часа!

Сдружение „Петя Павлович“ осигурява и томбола, летни късмети и арт-билети за всички, които подкрепят инициативата и благотворителността. За повече информация екипът на  ArTBoX ще бъде на разположение и през двата дни.

Не пропускайте да се включите и във фотосесията „Аз творя в ArTBoX“! Участвайтв в ArTBoX работилница, запазете своя ръчно изработен предмет и потърсете фотографите на място!

ArTBoX: Фокус Лято – за повече усмивки, повече красота, за едно неповторимо и заредено с положителни емоции начало на лятото!

https://www.facebook.com/events/1798256500404519/

За повече информация пишете на страницата на събитието или на имейл artbox.project.bg@gmail.com


Автор:
Й. Данева
Публикация:
06.05.2016 г. 16:39
Посетено:
1202
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/23495-artbox-fokus-lyato