Проекти

Фотоизложба "Обиколка на Алпите 2016 г." - проект на Ник Чалдъков

Излезте от офиса и живейте сред природата!

Фотоизложба "Обиколка на Алпите 2016 г." - проект на Ник Чалдъков


◊ СЪБИТИЕТО

Фотоизложба "Обиколка на Алпите 2016 г."

Проект на Ник Чалдъков

Изпитание на дълго разстояние


Целта на проекта

 "Обиколка на Алпите 2016 г." е да се популяризира идеята за живот сред природата чрез фотоизложба и пътеводител. Те ще бъдат напълно безплатни за всички любители на планината и фотографията, здравословния начин на живот и приключенията.

За планинските преходи ще изготвим пътеводител, който ще включва снимки, карти и подробно описание на маршрута. Ще предложим и съвети за минаването му и ще посочим каква екипировка е необходима. Планинският водач се публикува в онлайн списанието за фотография и начин на живот "ФАР" и е напълно безплатен. (ТУК можете да видите подобен вече направен планински водач за TMB) Той може да е от помощ на всеки като направи маршрута лек и интересен.

Чрез подробна информация за живота сред природата целим да запознаем обществото с предимствата на този вид туризъм и ползата му за здравето и духа на човека.

 

Накратко

Казвам се Ник Чалдъков и съм фотограф с повече от 30 години опит. От дете участвам в изложби и имам множество награди. Учих фотография в Лондон през 1991-1992 г и от тогава работя като професионален фотограф. В момента преподавам фотография персонално в моето студио във гр. Варна, защото искам да споделя успеха си с младите таланти.

Свободното си време прекарвам в планински, като отразявам пътешествията си във фотографските изложби от поредицата “Живот сред природата”. Чрез силата на фотографията и популярността на името ми в България аз и моите ученици искаме да кажем на хората:

“Излезте от офиса и живейте сред природата!”

Философската част на проекта е, че животът сред планината води до космическо съзнание у човека, както е казал българският духовен учител Петър Дънов.

 

◊ ПОДКРЕПА НА ПРОЕКТА

От какво се нуждаем и кога?

Фотографи: Ник Чалдъков и Валентина Кръстева
Минимална необходима сума: 10 000 лв.

Обиколката на Aлпите 2016

Юли-август 2016

 

Вие ще получите

В зависимост от това с каква сума имате възможност да подкрепите нашия проект, Вие ще получите: Подарък - фотографии от проекта, реклама по време на кампанията на проекта и лично участие в откриването на изложбата... Възможно е да предложим и други неща в личен разговор. Имената на всички дарители ще бъдат изписани на страницата на проекта и ще им бъдат изказани специални благодарности!

 

Други начини, по които можете да помогнете

Ако имате желание да подпомогнете проекта, но нямате средства за дарение, можете да разпространите нашата идея сред Ваши приятели в социалните мрежи или в лични разговори да насочите вниманието към нашата зелена идея. Много често тази помощ е по-важна от парите, защото една добра мисъл помага повече от милион долара, както казва учителят Дънов.

Оценявам много помощта Ви и сърдечно Ви благодаря!


За подпомагане на проекта

1. PayPal to ID: nickchaldakov@yahoo.com

2. Сайт за подпомагане на проекти -
CROWDFUNDING SITES https://www.indiegogo.com/projects/tour-de-alps-2016 – USA

3. Банков превод на:
UNITED BULGARIAN BANK
IBAN: BG14 UBBS 8002 1402 2545 10
SWIFT CODE (BIC): UBBSBGSF

4. Закупуване на снимки от нашите реализирани проекти:
https://500px.com/nickchaldakov-photographer 

 

Ник Чалдъков
Сайт на проекта: http://www.chaldakov.com/Tour_De_Alps.html
Тел: + 359 (0) 888 79 75 41

Имейл: nickchaldakov@yahoo.com


Автор:
Публикация:
12.11.2015 г. 11:35
Посетено:
1630
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/22333-fotoizlozhba-obikolka-na-alpite-2016-g-proekt-na-nik-chaldakov