Проекти

FUNDAY - едно незабравимо приключение

Всяка събота - иновативна образователна програма за деца от 5 до 12 години

FUNDAY - едно незабравимо приключение


◊ ЗА ПРОЕКТА

Funday е иновативна образователна програма за деца от 5 до 12 години, с която напредват по английски език без учебни системи, тетрадки и домашни.

5 часа всяка събота децата развиват своите комуникативни умения на английски език по най-съвременна интерактивна методика и с преподаватели от Великобритания и Америка.

Грижливо подбраните теми за всяка събота ще обогатят знанията на децата във всички сфери на човешкото познание. Под формата на ролеви игри и драма, работа по проекти и виртуални пътешествия децата напредват по английски език, забавлявайки се.

Всяка седмица Ателиета по изкуства: оригами, икебана, комикс, рисунка върху коприна, кожарство, грънчарство и квилинг.

Активно спортуваме - фехтовка, ориентиране, лакрос, езда, мини голф, катерене и др.

В часа по забавна информатика - Основите се поставят с Blockly. Това е визуално средство за създаване на алгоритъм чрез блокове от действия, които, свързани последователно, реализират изпълнението на дадена задача. Работи се в уеб браузър и наподобява Scratch, като генерира JavaScript изходен код.

FUNDAY отваря врати и за деца с изявен математически талант. Децата ще се запознаят с основите на програмирането от  9 до 13 години с два нови модула:

FUNDAY IT Academy, където всяко дете ще се запознае с основите на програмирането (Обектно ориентирано програмиране (ООП) по JavaScript) – те сами ще успеят да изработят множество малки програми-приложения, анимации и свои собствени игри. Ще се запознават с понятия като променлива, двоичен код, алгоритъм – линеен, разклонен, цикличен, събитие и събитийно програмиране. Ще се учат да отстраняват грешки в своя или в чужд код.

С FUNDAY Музикална академия децата с ярък музикален талант ще пеят, танцуват и ще се учат на сценично поведение, като обучението е изцяло на английски език. Децата ще дават идеи, ще участват в написването на сценарий за мюзикъл, който ще бъде представен на финала на тяхното пътешествие в света на музиката, танците и сценичното изкуство.


С FUNDAY съботата се превръща в най-чакания ден за всяко дете.


*

Научете още на: funday.bg и Фейсбук - https://www.facebook.com/funday.espa

Очакваме вашите въпроси и на моб. тел. - 0899 900 705
Автор:
Организаторите
Публикация:
14.10.2015 г. 17:58
Етикети:
образователна програма
английски за деца
ESPA 2000
Funday
Посетено:
1042
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/22125-funday-edno-nezabravimo-priklyuchenie