Проекти

Устойчиви и зелени културни събития - значение за Варна

Част от проект "Културен кооператив / мрежа за споделяна на ресурси"

Устойчиви и зелени културни събития - значение за Варна


◊ ПОКАНА

Заповядайте на заключителното събитие от инициативата „Устойчиви и зелени културни събития - значение за Варна", организирано от Фондация за културно развитие СИДЕЯ в рамките на проект „Културен кооператив – мрежа за споделяне на ресурси”.

В съботната майска вечер каним както участниците от обучителните срещи, така и широката аудитория на един неформален разговор, с който да завършим дискусията в Contemporary space - Варна. Адресът е ул. "Марко Балабанов" № 23.

Екипът на проекта ще се погрижи да даде обобщени резултати от проведените дотук разговори с културните оператори и артистите на свободна практика в града. А преминалите обучението ще могат да получат своите сертификати.

Както вече споменахме инициативата е част от дейностите по проект „Културен кооператив - мрежа за споделяне на ресурси". С какво ще бъде полезна тази нова електронна платформа? Как може да се включите в процеса на нейното създаване? И какво да очаквате на нея след това? Отговорите на тези въпроси, ще имате възможността да научите на място в събота.

Oчакваме ви!

Проектът е финансиран по Програмата за подкрепа на НПО в България по ФМ на ЕИП 2009-2014 г.


Автор:
Екипът на проект Културен кооператив / мрежа за споделяне на ресурси
Публикация:
08.05.2015 г. 11:03
Посетено:
1085
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/21372-ustoychivi-i-zeleni-kulturni-sabitiya-znachenie-za-varna