Проекти

Експерименталното "DA" ателие отваря врати в събота

20.09.2014, събота, 18 часа - Фабрика за градско изкуство

Експерименталното "DA" ателие отваря врати в събота


◊ ПОКАНА

На 20.09.2014 година (събота) във Фабрика за градско изкуство ще отвори врати “DA” експерименталното ателие на младата и талантлива дизайнерка Анна Димчева. Събитието ще започне в 18:00 часа и са поканени всички любители на съвременните и актуални форми на изкуство и моден дизайн.

Анна е млад творец, който се занимава с дизайн на облекло, обувки и самите рисунки върху тях. Сред нещата, които я вдъхновяват, се нареждат фотографията и графичният дизайн. Нарича ателието си „експериментално“, защото би искала то да се превърне в дом на всички актуални материали и техники, които попаднат пред погледа й. По време на събитието ще бъде представена марката “DA Sneakers” – ръчно изрисувани кецове, които могат да задоволят желанията и въображението на всеки вкус. Ще бъдат изложени и част от останалите модели на дизайнерката в сътрудничество с Милена Нгуен, включително и колекция, гостувала на благотворителната изложба "One World Week" и в „Central St. Martin’s” на MA Applied Imagination Degree Show 2013 в Лондон.

В “DA” експерименталното ателие ще намерят място и много интересни творби, модели и играчки на талантливи приятели на домакинята, както и на хората, дали живота на проекта „Фабрика за градско изкуство“.

Заповядайте!


Страница на събитието: https://www.facebook.com/events/343456589155628/

Автор:
Мария Михайлова
Публикация:
19.09.2014 г. 13:14
Етикети:
дизайнпроект
Фабрика за градско изкуство
Анна Димчева
експериментално ателие
DA Sneakers
Посетено:
1404
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/19850-eksperimentalnoto-da-atelie-otvarya-vrati-v-sabota