Проекти

Пролетен прием в школи МОНТФИЗ

Правоговор за деца и Програма "Учене през целия живот" са нови курсове в програмата

Пролетен прием в школи МОНТФИЗ


◊ СЪБИТИЕТО

До 14 март 2014 г., петък, продължават записванията за пролетния прием в школите и курсовете на МОНТФИЗ. Курсистите ще бъдат приети след кастинг, който се провежда на 15 и 16 март 2014 г.

Школите обхващат всички възрастови групи – деца, младежи и възрастни, както и доста голямо многообразие от сценични изкуства – актьорско майсторство, танци, творческо писане и мислене. Новост са курсовете с бизнес ориентация като Комуникационни и презентационни умения и Публична реч. Големият интерес на родителите към правилното и свободното изразяване на децата наложи въвеждането на Курс по правоговор за деца.

Преобладаваща част от преподавателите в Школи МОНТФИЗ обучават студенти в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Затова МОНТФИЗ са привлекателни за всеки, който търси досег с водещи имена в българското театрално и сценично изкуство и иска обучението му да бъде в ръцете на професионални и доказани педагози.

Пълен списък с школите и техните ръководители, можете да намерите на: http://www.montfiz.com/priem


* * *

Школи МОНТФИЗ имат дванадесетгодишна история в обучението на деца, младежи и възрастни в областта на изкуството. В семейството на МОНТФИЗ са Актьорски школи, Танцови школи, Школи по творческо писане и мислене. От самото си основаване школите залагат на най-добрите образователни практики.

„Образованието в България има големи пропуски в областта на литературата, музиката и в естетическото възпитание като цяло. Училището не дава достатъчно натрупвания в областта на интелектуалното, липсват резултати, свързани с базисното възпитание, включително елементарни, етични норми на поведение. Тези пропуски нанасят много тежки вреди и точно тук са много полезни усилията и приноса на МОНТФИЗ,  който запълва тази ниша и се грижи да попълни пропуските на началното и на средното образование.” – Проф. Здравко Митков, режисьор, театрален педагог и директор на Сатиричен театър „Алеко Константинов”



Автор:
Силвия Николова
Публикация:
10.03.2014 г. 16:11
Етикети:
проектитеатъробразованиепрограмакурсове
Пролетен прием
Школи МОНТФИЗ
Посетено:
1541
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/18739-proleten-priem-v-shkoli-montfiz