Проекти

мArTBoX

Празнично събитие на Сдружение "Петя Павлович" в Арт център ФотоСинтезис

мArTBoX


◊ ПОКАНА

На 2 март Сдружение „Петя Павлович“ организира мArTBoX – третото артистично, сценично, динамично и вдъхновяващо събитие от проекта ArTBoX. Домакин е Арт център PhotoSynthesis – едно прекрасно място за идеи в центъра на столицата ни. 

мArTBoX е събитие, в което всеки може да намери нещо уникално и красиво, да научи нещо ценно, да види нещо различно. Участниците в мArTBoX са подготвили забавни ателиета, интересни предизвикателства, красиви ръчно изработени нещица, фотографии и ArT-БилеТи на тема "България и българското". 

В ранния следобед литературата ще бъде наш гост в лицето на поетесата Гергина Дворецка, а веднага след това ще завършим празника с музикална палитра от любими песни в стил джаз, суинг и мюзикъл.

За доброто ни музикално настроение ще допринесат нашите специални гости Цветелина Начева (пиано) и Христо Герасимов (китара). 

Кафе-галерия PhotoSynthesis ще ви посрещне с уютна атмосфера, с дъх на ароматно кафе и чай, с примамващи сладки изкушения и… с артистичност 

Елате, вижте, участвайте! Бъдете част от мArTBoX на 
2 март в Арт център PhotoSynthesis!


◊ УЧАСТВАТ:

Гергина Дворецка – журналист, поетеса, писател 
Цветелина Начева – пиано 
Христо Герасимов – китара
 
Авторите: Искра Димитрова, Любомира Славкова, Павлина Цветанова, Светомира Атанасова, Габи Павлова, Дияна-Петя Делчева, Виолина Кодева, Проект РЕ ЛА КС, Atelier de l’Art, Мартина Тодорова
Фондация I Can Too

Автори на фотографиите и ArT-БилеТи: Богдан Куртев, Георги Велев, Пламена Славова, Павлина Цветанова 

Музикален мArTBoX: Йолина Кацарова, Мария Пашкунова, Орлин Витанов, Пламена Славова, Стелиана Баракова и Татяна Данова

Всеки, който иска да подкрепи инициативата и Сдружение „Петя Павлович“, може да направи дарение и да получи специално изработен за събитието ArT-БилеТ! 

Автор:
Сдружение "Петя Павлович"
Публикация:
28.02.2014 г. 01:32
Посетено:
1213
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/18656-martbox