Проекти

Music Circle

Музикотерапия с Цветина Панайотова

Music Circle


◊ КАКВО Е MUSIC CIRCLE?

Music Circle е прекрасен начин да се позабавлявате, а също и да релаксирате, да превърнете ритъма на забързаното ежедневие в музикална магия, която кара душата ви да танцува. Това е вашата група за музикална импровизация, за която не ви е нужно музикално образование. Ако не вярвате, че можете да просвирите на музикален инструмент за един час, ние ще ви докажем обратното.

В Music Circle ще се срещнете с позитивни хора и ще докоснете различни музикални инструменти, които ще оживеят във вашите ръце. Тук ще намерите музиката, която живее във всеки от нас, ще откриете нови начини на себеизразяване, ще дадете воля на своята креативност, а може и да откриете своя неподозиран талант.

Всичко това ще ви се случи в ръцете на опитен музикант и музикотерапевт и в прекрасната компания на усмихнати, обичащи и вдъхновени хора, които разпространяват вируса на Музата!


◊ КОЙ ВОДИ MUSIC CIRCLE?

Цветина Панайотова придобива бакалавърска степен по специалност цигулка в ‘’Guildhall School of Music and Drama’’ и Национална музикална академия „Панчо Владигеров“. Носител е на първи награди и звание „лауреат“ от международни и национални конкурси, както и на няколко стипендии за майсторски класове под ръководството на изтъкнати професори. Има множество концертни турнета в България и чужбина като солист-инструменталист и камерен изпълнител.

През 2013 г. завършва магистърска програма по музикотерапия. От 2010 г. се включва активно като доброволец в социално-рехабилитационни дейности на УМБАЛ „Александровска“. През последните 10 години, освен като концертиращ цигулар, Цветина придобива опит и в работата с деца и възрастни като преподавател, музикотерапевт, организатор и водещ на музикални събития с тиймбилдинг насоченост.


◊ ПОВЕЧЕ

Започва на 12.02.2014 г.

Цена: 10 лв. на посещение
Всяка сряда от 19:00 ч. 
Всяка събота от 18:00 ч.
ул. "Шандор Петьофи" №55 (до НДК)

Резервации на d.brankova@modo.bg или 0894760154


Автор:
Модо България
Публикация:
05.02.2014 г. 12:13