Проекти

Meta Reading организира колективна игра с четене във Варна

В рамките на поредицата срещи на Meta Reading Club

◊ СЪБИТИЕТО

На 22 април, от 18:08 часа, в гр. Варна, бул. “Приморски” №22 – в сградата на Радио Варна (Голям арт салон) ще се проведе колективна игра с четене, организирана от Meta Reading, компания за обучение по фото четене и личностно развитие. Събитието ще се състои в рамките на срещите на Meta Reading Club и е част от поредица срещи през цялата година, посветени на теми като здраве, вдъхновение, сугестопедия, игровизация. Чрез средствата на играта участниците научават как да подобрят здравето си и да ускорят личното си развитие.

Meta Reading е първата българска компания за обучение по фото четене – практика за изключително бързо четене и запаметяване на текстове, чрез оптимално използване възможностите на подсъзнанието. Компанията организира редица обучения в сферата на личностното развитие, както и срещите на членовете на Meta Reading Club.

„Вярваме, че колкото по-често общуваме с хора, прилагащи уменията, които развиваме, толкова по-лесно утвърждаваме собствения си напредък. За целта използваме методите на игровизацията – бързо развиваща се концепция за включване на игрови елементи в ежедневието ни, концепция с изключително приложение в обучението, работата, бизнеса, домакинството“ - обяснява Димитър Караманчев, ученик по сугестопедия на д-р Георги Лозанов, предприемач, съосновател на Meta Reading и софтуерната компания Make Sense.

Повече информация за събитието във Варна и възможностите за участие е достъпна на адрес: http://www.metareading.com/varna/

Автор:
Организаторите
Публикация:
20.04.2013 г. 12:50
Етикети:
Посетено:
1160
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/16854-meta-reading-organizira-kolektivna-igra-s-chetene-vav-varna