Проекти

Първа безплатна демонстрация "Трениране на успешни учители"

9 април, 18.00 ч., София, книжарница "Гринуич", вход свободен

Първа безплатна демонстрация "Трениране на успешни учители"


◊ ПОКАНА

Имаме удоволствието да Ви поканим на Първата демонстрация в България, отворена за широката публика, на практическата програма „Трениране на Успешни Учители“ – (ТУУ) на д-р Томас Гордън, автор на едноименната книга на издателство „Колибри“.

Презентация ще се състои на 09 април от 18.00 ч. до 20.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37, София

Тази уникална по рода си презентация ще е от полза за всички професионалисти заети в сферата на образованието, учители, възпитатели, преподаватели във висшите училища, специалисти в сферата на неформалното образование, ръководители на образователни институции и социални услуги.

Повечето учители знаят как да преподават. Поначало всички са солидно подготвени по съответния предмет и знаят как да го преподават. Малцина, обаче, са учителите с подготовка по ежедневно общуване, които освен това да притежават онези умения в човешките взаимоотношения, които да им позволят да ръководят всички човешки фактори явяващи се пречки пред учебния процес.

 
◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОГРАМАТА

• Събитието ще открие Дарина Георгиева, представител на Институт Gordon Training International за България, която ще представи автора д-р Томас Гордън (1918–2002) – номиниран три пъти за Нобелова награда за мир, носител на златния медал на Американската фондация на психолозите и основател на Gordon Training International.

• Философията и основната концептуална рамка на програмата „Трениране на Успешни Учители“ (ТУУ) ще представи нейният координатор за България, Мариана Шмит.

• На въпроса: Кои са препятствията пред обучението и възприятието и как да се справим с тях? ще отговори психологът Юлия Попова

• Сертифицираните инструктори по програмата ТУУ ще направят пред публиката и конкретни демонстрации - как да се справим с неприемливото поведение на ученика, кои са на типичните начини на противопоставяне (конфронтация) и повече за умението Аз-послание.


Събитието, което ще продължи два часа, е с вход свободен и отворено за широката публика!

Очакваме Ви на 09 април от 18.00 ч. в книжарница „Гринуич“, бул. „Витоша“ № 37, София.


Автор:
Изд. Колибри
Публикация:
08.04.2013 г. 12:31
Етикети:
образованиедемонстрацияиздателство Колибри
ТУУ
Томас Гордън
Трениране на успешни учители
Посетено:
1170
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/16752-parva-bezplatna-demonstratsiya-trenirane-na-uspeshni-uchiteli