Проекти

Онлайе - безплатно е-заемане на немскоезични е-книги, е-аудио книги и е-вестници в България

Нова виртуална библиотека на Гьоте институт в София

Онлайе - безплатно е-заемане на немскоезични е-книги, е-аудио книги и е-вестници в България


◊ ПРОЕКТЪТ

Библиотеката на Гьоте институт в София има удоволствието да Ви представи своята нова, безплатна услуга за електронно заемане - Онлайе.

Онлайе е нашата нова виртуална библиотека, в която могат да бъдат заемани безплатно немскоезични дигитални медии като е-книги, е-аудио книги, е-вестници. Медиите за е-заемане са особено подходящи за допълване на обучението и ученето на немски език. Услугата е свободно достъпна за всички, живеещи в България, и вече се използва от над 500 души.

Сред предлаганите от нас е-медии, които до момента са около 1 600, можете да намерите както класици на немскоезичната литература, така и едни от най-новите книги на немския пазар в момента, аудио книги и пиеси по литературни произведения, детска и юношеска литература, детски песни. За изучаващите немски език Онлайе предлага разнообразие от леки четива за различните нива на немски език, както и граматики, помагала и речници.

Ежедневно можете да заемате и е-вестници като FAZ - Frankfurter Allgemeine Zeitung, Süddeutsche Zeitung, Der Spiegel, Dein Spiegel, Wirtschaftswoche и много други.

Безплатна регистрация и информация за използването на интернет адрес: www.goethe.de/bulgarien/onleihe
Онлайе портал: www.onleihe.de/soe


Автор:
Гьоте институт в София
Публикация:
06.03.2013 г. 21:14
Етикети:
проектвиртуална библиотекабиблиотекаСофияГьоте институт
е-медии
услуга
немскоезичка литература
Онлайе
Посетено:
2094
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/16492-onlaye-bezplatno-e-zaemane-na-nemskoezichni-e-knigi-e-audio-knigi-i-e-vestnitsi-v-balgariya