Проекти

Лятна класна стая в Нов български университет

Кампания на НБУ

Лятна класна стая в Нов български университет


◊ СЪБИТИЕТО

За първи път библиотеката на Нов български университет обявява кампания “Лятна класна стая”, насочена изцяло към обучаващите се в горен курс на средното образование.
 
В университетска среда учениците ще четат книги, слушат аудиозаписи и гледат филми, свързани с произведения, включени в учебната програма по литература. Не липсват и възможности за забавление, библиотечните колекции са изключително богати и всеки ще намери нещо за себе си. В уютна, прохладна атмосфера ще могат да разлистят интересни популярни и научно-популярни списания. В компютърната зала освен в свободното интернет пространство, те ще могат да сърфират из лицензирани електронни речници и енциклопедии. Това различно преживяване ще стимулира желанието им за академично обучение в бъдеще.

За тийнейджърите е създадена специална “Ученическа лятна карта” с преференциални условия. Цената на картата е 3.00 лв. за трите ваканционни месеца – юли, август и септември. Всеки участвал в лятната кампания ще получи на своя имейл електронен пътеводител на изучаваните произведения по литература към съответния клас.

 ***

Работно време: 9.00-17.30 ч., почивни дни: събота и неделя;
Контакти:  +359 2 8110 296, library@nbu.bg, skype: NBU_Biblioteka.
Транспорт до НБУ: автобус № 73, 111 и 260, маршрутни таксита № 27, 29 и 48;
Адрес: ул. "Монтевидео" № 21, гр. София;

 


Автор:
НБУ Библиотека
Публикация:
26.06.2012 г. 18:37
Етикети:
Посетено:
1792
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/15099-lyatna-klasna-staya-v-nov-balgarski-universitet