Проекти

Моята кукла

Текстилна работилничка

Моята кукла


◊ СЪБИТИЕТО

Gallery No 14

Project No 14 – Коридор за изкуство

представят

„Моята кукла”

Текстилна работилничка

 
На 23 и 24 юни 2012 г. от 16.00 ч. до 19.00 ч. в Gallery No 14 (гр. София, кв. "Иван Вазов", ул. "Димитър Манов" 10), Проект №14 ви кани на публичното културно събитие „Моята кукла”.

Куклата служи за начален опознавателен тласък на човешкото тяло. Тя е лесен начин децата ни да се самоопределят. Това ни помага да следим израстването на нашето дете. Чрез нея те показват как се чувстват.

Куклата служи както за детска играчка, така и за декорация. Тя може да е парцалена, порцеланова, гумена, пластмасова, дървена.

Пространството на Gallery No14 предоставя идеална арт обстановка, изпълнена със свежи идеи и позитивно настроение. Нашата цел е да допринесем за развитието на вашия потенциал, творческо мислене, като ви дадем пълна свобода да изразите своите представи, предпочитания и мечти. Идеята на Проект №14 е да видите как изглежда светът през погледа на художника. Това събитие ви предоставя подходяща атмосфера, в която да експериментирате и опознавате творческото си Аз. Подготвили сме ви материали и готови модели с различни размери и форми, които да украсите по ваш вкус и да създадете своя уникална кукла, която накрая си остава за вас.

 

Автор:
Светломира Минкова
Публикация:
19.06.2012 г. 10:17
Етикети:
проектикуклиизложбиСветломира Минкова
Коридор за изкуство
Project No 14
работилничка
Gallery No 14
Посетено:
1590
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/15028-moyata-kukla