Проекти

Благотворителна инициатива на списание "Аз съм българче"

Проект "Нарисувай ми слънце"

Благотворителна инициатива на списание "Аз съм българче"


◊ СЪБИТИЕТО

Благотворителен търг на рисунки от Националния конкурс на списание „Аз съм българче”
„Нарисувай ми слънце”



На 15 ноември приключи четвъртият национален конкурс за детска рисунка „Нарисувай ми слънце”, организиран от списание "Аз съм българче” и Сдружение за български семейни ценности, традиция и култура „Българче”.

В периода 15 декември – 15 януари детските произведения от четирите му издания ще бъдат разпродадени на благотворителен търг, който ще се проведе онлайн в електронния сайт на Сдружение „Българче” – www.sdrujenie-bulgarche.info. На този адрес желаещите да закупят рисунка ще имат достъп до условията на търга, срока и техническата информация.


◊ ПРОЕКТЪТ

Проектът "Нарисувай ми слънце“ има за цел да подаде ръка на малките таланти, като им даде шанс за изява и им позволи да покажат своя талант пред широка и разнообразна аудитория. Начинанието ще бъде опит за възпитание на отношение към изкуството и културата у българчетата. 

Средствата, събрани от благотворителната разпродажба, ще бъдат използвани за осигуряване на абонамент за списание „Аз съм БЪЛГАРЧЕ” за социални заведения, домове за деца без родителска грижа, читалища и училища в малки населени места, за които абонаментът за изданието с лични средства е невъзможен.


Подкрепете ни!

Автор:
Розалина Златкова, Съпредседател на Сдружение „Българче”
Публикация:
13.12.2011 г. 16:19
Посетено:
2392
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/13782-blagotvoritelna-initsiativa-na-spisanie-az-sam-balgarche