Проекти

Народен театър “Иван Вазов” и Vbox7 ще си партнират в привличането на младата публика

Представяне на трейлъри на спектакли, откъси от представления

Народен театър “Иван Вазов” и Vbox7 ще си партнират в привличането на младата публика


◊ СЪБИТИЕТО

Народен театър “Иван Вазов” и Vbox7 ще си партнират в привличането на младата публика
 
Най-големият театър и най-големият сайт в България стават официални партньори в стремежа си да предизвикат по-голям интерес към българската култура и да улеснят достъпа до информация за нея.

От днес (02.05) стартира официалната група на Народен театър “Иван Вазов” във Vbox7, на която посетителите ще могат да гледат трейлъри на спектакли, откъси от представления, както и много други видеа, които ще се появяват периодично след стартирането на канала.

“Театърът е живо във всякакъв смисъл изкуство и един от най-нормалните начини хората да не забравят за това е, когато той използва същите канали за информация като своите зрители. Vbox7 има над 2 милиона реални посетители на месец и е най-добрият начин да достигнем до младите”, коментират от администрацията на театъра, спечелил награда “Икар” за най-добър мениджмънт през 2010 година.


◊ ПОВЕЧЕ ЗА ПРОЕКТА

Vbox7 винаги е подкрепял хората на изкуството в България и това партньорство е поредната крачка, която сайтът прави в тази посока, заявяват от „Нетинфо”, собственик на най-големия сайт за видеообмен у нас.

Идеята е с времето това да се превърне в пълноценен канал, чрез който освен да се информират, посетителите ще могат и да се забавляват със звездите на Народния театър, да гледат техни интервюта и да споделят любимите си клипове с приятели.

През следващите дни посетителите на Vbox7 ще видят променената начална страница на сайта, която ще ги препраща към интернет страницата на театъра, на която ще могат да намерят информация за спектаклите. Ще бъдат промотирани и някои от последните хитови представления.

Вижте на http://www.vbox7.com/user:theatre?p=allvideos



Автор:
Елина Калинова
Публикация:
02.05.2011 г. 15:15
Посетено:
1878
Линк:
https://kulturni-novini.info/sections/6/news/12269-naroden-teatar-ivan-vazov-i-vbox7-shte-si-partnirat-v-privlichaneto-na-mladata-publika